Πετράκης: “Κάθε ματς είναι για εμάς αυτό της χρονιάς”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανακουφισμένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο ΟΦΗ αλλά και ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας από το 20′ και μετά, ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε “ματς της χρονιάς” κάθε ένα από αυτά που ακολουθούν.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Γιάννης Πετράκης είπε πως «ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για εμάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Δεν ξεκινήσαμε με τον τρόπο που έπρεπε να ξεκινήσουμε και επειδή ο Λεβαδειακός ήταν με την πλάτη στον τοίχο μπήκε με ορμή και αποφασιστικότητα. Αυτές ήταν οι 2 αιτίες που είχαμε αυτό το πρόβλημα στο ξεκίνημα του αγώνα. Μετά αλλάξαμε κάποια πράγματα, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν κινδυνεύσαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ που είναι ακόμα ένας τελικός».

Όσο για την συνέχεια, υπογράμμισε ότι “και σήμερα ήταν το παιχνίδι της χρονιάς, όπως το προηγούμενο αλλά και το επόμενο. Για εμάς είναι ο επόμενος τελικός και το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς” ενώ για τις 7 κίτρινες που έφτασε ο Θανάσης Παπάζογλου τόνισε ότι “όταν είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορούμε να το λύσουμε, πρέπει να το διαχειριστούμε όσο πιο σωστά γίνεται. Και αυτό θα κάνουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook