Παπάζογλου: “Δεν υπάρχει ομάδα που θα κερδίσει στο “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα της Λιβαδειάς, ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και έδωσε σύνθημα νίκης για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. 

Από το γήπεδο, ο 25χρονος φορ του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τον Παύλο Σιδερίδη όπου αναφερόμενος στο 1-1 με τον Λεβαδειακό τόνισε ότι «νομίζω ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα είπε ότι «κρατάμε τον βαθμό, έχουμε μπροστά μας τέσσερις τελικούς, ο πρώτος είναι με τα Γιάννενα θα πάμε να κερδίσουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Πιστεύω ότι αν διαχειριστούμε σωστά την διακοπή, θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να κερδίσουμε τα Γιάννενα. Δεν υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα που θα έρθει στο «Γεντί Κουλέ» και να κερδίσει χωρίς να παλέψουμε. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα κερδίσουμε».

Τέλος, απάντησε για την 7η κίτρινη που δέχτηκε λέγοντας ότι: «Προσπάθησα να αποφύγω την κάρτα, δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου. Θα δώσω το 100% στα παιχνίδια που θα αγωνιστώ και σε αυτά που δεν θα παίξω θα προσεύχομαι να κερδίσει η ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook