Απάντηση Μαχλά στον Φαγαδάκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ σε απάντηση της επιστολής του Θεόφιλου Φαγαδάκη τονίζει ότι είναι  ευπρόσδεκτος για να επενδύσει στον ΟΦΗ ενώ για πρώτη φορά ο Νίκος Μαχλάς κάνει λόγο για δέσμευση που δεν τηρήθηκε για την κατάθεση του ποσού του 1 εκ. ευρώ.

Παράλληλα, ο Νίκος Μαχλάς καταλήγει καλώντας τον Θεόφιλο Φαγαδάκη να συναντηθούν την Τρίτη προκειμένου να κατατεθεί η εγγυητική επιταγή του 1 εκ. ευρώ. Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου του ΟΦΗ

Αγαπητέ κ. Φαγαδάκη, Σε απάντηση της επιστολής σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οποιαδήποτε επένδυσή σας στην ΠΑΕ ΟΦΗ είναι ευπρόσδεκτη, εφόσον στηρίζεται σε όρους εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Από την πρώτη στιγμή που με ενημερώσατε για την πρόθεσή σας να βοηθήσετε την εταιρεία, σας γνωστοποίησα την αναγκαιότητα της επείγουσας καταβολής του ποσού των 1 εκ. ευρώ, μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 11 Απριλίου. Δεσμευτήκατε σε εμένα προσωπικά αλλά και στον κόσμο της ομάδας με δηλώσεις σας στα μέσα ενημέρωσης ότι θα καταβάλλετε το παραπάνω ποσό με τη μορφή χορηγίας ή άτοκου δανείου και μου αναφέρατε ότι εξετάζετε ακόμα και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Για δικούς σας λόγους που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αυτό δεν κατέστη εφικτό ως σήμερα. Υπήρξε καθυστέρηση στην υλοποίηση και τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται. Παρόλα αυτά, σας περιμένουμε την Τρίτη 12 Απριλίου, όπως αναφέρετε στην επιστολή σας, για την κατάθεση της εγγυητικής επιταγής ποσού 1 εκ ευρώ. Με την υλοποίηση των υποσχέσεών σας να είστε βέβαιος ότι θα γίνετε ευπρόσδεκτος και από τους φορείς και από τον κόσμο του ΟΦΗ.

Με εκτίμηση, Νίκος Μαχλάς Πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ