“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 19 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Επτά κάρτες ο Παπάζογλου

Επτά κίτρινες συμπλήρωσε στη Λιβαδειά ο σκόρερ Σάκης Παπάζογλου και σήμερα ο Γιάννης Πετράκης θ’ αποφασίσει από ποια δύο ματς θ’ απουσιάσει ο φορ της κρητικής ομάδας. Πάντως, η διακοπή βοηθάει στο να είναι απόλυτα έτοιμος για το μοτς με τον ΠΑΣ ο Αλέξης Περογαμβράκης Τέλος, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος τόνισε ότι «πιστεύω ότι η συγκομιδή των δύο βαθμών στους αγώνες με Βέροια και Λεβοδειακό είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια μετά και τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Goal

Ο Παπάζογλου και το ευχαριστώ

Με τον Αστέρα Τρίπολης σίγουρα και οε ένα ακόμα ματς εκ των ΠΑΣ (εντός), Πανθρακικού (εκτός) και Ατρόμητου (εντός) θα εκτίσει την τιμωρία του ο Θανάσης Παπάζογλου. 0 ψηλόσωμος φορ συμπλήρωσε 7 κίτρινες και το πιθανότερο είναι να εκτίσει την ποινή του (πέραν της Τρίπολης) σε ένα εκ των Πανθρακικού ή Ατρόμητου. Οι Κρητικοί επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Πετράκης μετά την επιστροφή από τη Λιβπδππ Η διοίκηση ίου ΟΦΗ, τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο της, αναφέροντας μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της: «0 ΟΦΗ σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι έπαιξε με… δώδεκα παίκτες. Κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν εκεί, στη Λιβαδειά. Ενα μεγάλο ευχαριστώ, αν και είμαστε σίγουροι ότι και αυτό είναι λίγο».

ΦΩΣ

Όλα για όλα με ΠΑΣ ο ΟΦΗ

Παιχνίδι κομβικής σημασίας σε ό,τι αφορά την παραμονή είναι για τον ΟΦΗ αυτό που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Απομένουν τέσσερα παιχνίδια για το τέλος της σεζόν, τα δυο εκ των οποίων στο Ηράκλειο: αυτό με τον ΠΑΣ και εκείνο με τον Ατρόμητο. Οι Ηρακλειώτες είναι αποφασισμένοι να τα κερδίσουν και τα δύο, ώστε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη Σούπερ Λίγκα και τη νέα χρονιά. Υπάρχει βέβαια λόγος να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος ο προπονητής Γιάννης Πετράκης ενόψει της συνέχειας, και συτός δεν είναι άλλος από τις επτά κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο ψηλόσωμος στράικερ είναι υποχρεωμένος να λείψει σε δύο από τους τέσσερις αγώνες των Κρητικών και στον ΟΦΗ ελπίζουν η απουσία του να μην κοστίσει. Σήμερα θα γίνει γνωστό σε ποια παιχνίδια δεν θα δώσει το «παρών», αν και όλα συντείνουν ότι θα παίξει στους αγώνες στο «Γεντί Κουλέ». Ο ίδιος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Πρέπει στα επόμενο τέσσερα παιχνίδια να πάρουμε μία νίκη για να περάσουμε τους 30 βαθμούς και να μας φύγει ένα άγχος για την παραμονή». Όσο για το 1-1 στη Λιβαδειά, ο 25χρονος παίκτης είπε: «Με την εξέλιξη του παιχνιδιού είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί το να παίρνεις βαθμό ή βαθμούς στα εκτός έδρας ματς είναι καλό. Μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, μία αδράνεια μας στοίχισε, αλλά ευτυχώς ισοφαρίσαμε και πήραμε έναν βαθμό για τη συνέχεια».
Εξάλλου, η παρουσία των οπαδών του ΟΦΗ στον αγώνα της Βοιωτίας οδήγησε την ΠΑΕ να εκδώσει την εξής ανακοίνωση: «Ο ΟΦΗ σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι έπαιξε με… δώδεκα παίκτες, καθώς δεκάδες φίλαθλοι του, εν μέσω εκδηλώσεων και γιορτών, βρέθηκαν στη Λιβαδειά και ενίσχυσαν την προσπάθεια που κάνουμε όλοι για να μείνει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν εκεί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αν και είμαστε σίγουροι ότι και αυτό είναι λίγο…».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook