“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 20 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Απαραίτητος για τον ΟΦΗ ο Παπάζογλου

Η αναγκαστική απουσία του Θανάση Παπάζογλου στα δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, μιας και ο επιθετικός του ΟΦΗ συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, προκάλεσε πονοκέφαλο ‘ στον Γιάννη Πετράκη που υποχρεώνεται να μην υπολογίζει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας (μαζί με τον Περογαμβράκη) σε κρίσιμα ματς. Στην προσπάθεια λοιπόν να αποφασίσει πού είναι απαραίτητος ο ψηλόσωμος φορ ο τεχνικός ήταν κάθετος και ψήφισε… Ηράκλειο. Τι σημαίνει αυτό; Ο Παπάζογλου θα δώσει κανονικά το παρών στα δύο παιχνίδια που έχει ο ΟΦΗ στο… σπίτι του (με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο) και θα εκτίσει την ποινή του στα εκτός έδρας ματς που απομένουν (με Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης). Με δεδομένα τα παραπάνω στον ΟΦΗ, έστω και αν μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος, βλέπουν ήδη δέκα ημέρες μπροστά, στο παιχνίδι του μεθεπόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον πρώτο τελικό, όπως τον χαρακτηρίζουν.
Την ίδια στιγμή το βάρος του ιατρικού επιτελείου έχει πέσει στους Μονιάκη και Περογαμβράκη προκειμένου να καταφέρουν αμφότεροι να ξεπεράσουν τα Προβλήματα σε προσαγωγούς και δικέφαλο αντίστοιχα, έτσι ώστε να είναι και αυτοί διαθέσιμοι για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί. Η κατάσταση του Μονιάκη θα αρχίσει να διαφαίνεται από σήμερα, καθώς έχει προγραμματιστεί’φιλικό με τον Ατσαλένιο, στο οποίο θα πάρει μέρος, ενώ ο Περογαμβράκης θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.

Sportday

Εκτός από τα… εκτός ο Παπάζογλου

Εκτός από… τα εκτός ο Παπάζογλου Στα εκτός έδρας παιχνίδια με Π ανθρακικό και Τρίπολη θα εκτίσει την ποινή του ο Σάκης Παπάζογλου. ο οποίος στο παιχνίδι του ΟΦΗ στη Λιβαδειά συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες.
Οπως αποφάσισε χθες η τεχνική ηγεσία, ο Παπάζογλου είναι καλύτερο να λείψει στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια που έχει ο ΟΦΗ. παρά σε κάποιο απο τα δυο εντός με Γιάννινα και Ατρόμητο, στα οποία η κρητική ομάδα θα επιχειρήσει να «κλειδώσει» τον στόχο της σωτηρίας. Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν απο το διήμερο ρεπό. Οι Περογαβράκης. Καπουράνης και Ιωαννίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τον τελευταίο να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μπανούσης. Γιαγκιόζης και Κουρδάκης με ενοχλήσεις στη μέση.
Επίσης ο Γουναρίδης έκανε μόνο γυμναστήριο καθώς έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Από την προπόνηση απουσίαζα ο Γαρ που έχει άδεια μέχρι την Τετάρτη, ενώ αντίθετα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Μονιάκης. Δεν αποκλείεται ο αμυντικός του ΟΦΗ να πάρει μετρικά λεπτά συμμετοχής στο αποψινό (19:00) φιλικό με τον ΠΟΑ στο Βαρδινογιάννειο.

Goal

Με Παπάζογλου στο “Γεντί Κουλέ”

Στα δύο εκτός έδρας ματς με Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας ο Θανάσης Παπάζογλου.
Η σωτηρία περνά από το «Γεντί Κουλέ», όπως φανερώνει και η απόφαση του τεχνικού τιμ, που υπολογίζει τον ψηλόσωμο στράικερ στα εντός με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο. Ετοιμοπόλεμος θα είναι και ο Περογαμβράκης, που δεν προπονήθηκε λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Σαρ που είχε άδεια μέχρι αύριο, ενώ αντίθετα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψε ο Μονιάκης. Για σήμερα (5 μ.μ. στο Βαρδινογιάννειο) έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Ατσαλένιο και θα γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook