Τι έδειξαν οι αριθμοί και τα στατιστικά του αγώνα της Λιβαδειάς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολλά λάθη αλλά και αρκετή δουλειά από τους Σαρ, Σόουζα ανέδειξαν οι αριθμοί και τα νούμερα του αγώνα της Λιβαδειάς όπου ο ΟΦΗ πήρε ακόμα έναν βαθμό στην μάχη της σωτηρίας.

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν είχε την μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, οι ποδοσφαιριστές του έκαναν αρκετά λάθη (53) και μάλιστα περισσότερα από τον Λεβαδειακό (50). Αρκετά λάθη από τους κεντρικούς χαφ του ΟΦΗ όπως οι Βερόν (6), Λαμπρόπουλος (4) και Μπανούσης (7). Ο ΟΦΗ “έκλεψε” 16 φορές την μπάλα, το ίδιο και ο Λεβαδειακός, με τον Χρήστο Μπούρμπο να κάνει τα 4 από αυτά.

Σε συνολικό επίπεδο, ο ΟΦΗ έκανε τις μισές πάσες απ’ ότι ο Λεβαδειακός – 37 πάσες έναντι 72 των γηπεδούχων – ενώ οι παίκτες του Παράσχου δοκίμασαν 30 φορές να πλαγιοκοπήσουν την περιοχή του Γουναρίδη δίχως ωστόσο αποτέλεσμα μιας και το πέτυχαν μόλις 8 φορές.

Συμπερασματικά, για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι ο ΟΦΗ άφησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στους γηπεδούχους μένοντας σε έναν αμυντικό και παθητικό ρόλο που δεν του έδωσε την δυνατότητα να γίνει απειλητικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook