Παπαδόπουλος: “Έχω εκπλαγεί από τον Παπάζογλου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ και νυν τεχνικός της Καβάλας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μεγάλη του αγάπη που δίνει την μάχη της παραμονής στην Σούπερ Λιγκ.

Για την μάχη της παραμονής που δίνει ο ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος επισήμανε ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις αλλά εύχομαι να πάει καλά ο ΟΦΗ. Πιστεύω ότι με τα ματς που έχει θα εξαρτηθεί από εκείνον και έχει την δυναμική που χρειάζεται για να τα πάρει και να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά για ένα παιχνίδι. Όμως θεωρώ ότι με τους 33 βαθμούς θα έχει εξασφαλίσει την παραμονή του».

Όσο για την εικόνα που έχει από τον φετινό ΟΦΗ υπογράμμισε λέγοντας ότι «ο ΟΦΗ ήταν μια ομάδα που ήταν καλή στην αμυντική της λειτουργία και στην συνέχεια πως μπορεί να βελτιώνεται επιθετικά. Το έχει κάνει η ομάδα σε αρκετά παιχνίδια και είδατε ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αμυνθεί σωστά. Ο ΟΦΗ έχει τα δικά του προβλήματα, διαθέτει παίκτες που σηκώνουν το βάρος της φανέλας του όπως ο Βερόν, ο Παπάζογλου και ο Λαμπρόπουλος με τον Κουτσιανικούλη. Είναι μια ομάδα που ψάχνεται ακόμα, ψάχνει να βρει την ταυτότητα της από την αρχή της σαιζόν και για αυτό κινδυνεύει. Εύχομαι να σωθεί γιατί το αξίζει ο κόσμος, η ιστορία και ότι εκπροσωπεί».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook