“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 21 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Μονιάκης ξανά

Εναν μήνα είχε να παίξει ο Μσνώλης Μονιάκης. Από εκείνη την αποφράδα Δευτέρα, που έβαλε το…
θεαματικό αυτογκόλ στο κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά. Και αυτογκόλ και τραυματισμός στη συνέχεια.
Αλλά, χθες ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ έπαιξε ξανά μπάλα. Στο φιλικό με τον ΠΟΑ. όπου ο ΟΦΗ έχασε 1-0.
Η επιστροφή του Μανώλη Μονιάκη ήταν από τα λίγα θετικά που είδε ο Γιάννης Πετράκης. Μαζί με την πρώτη εμφάνιση του τερματοφύλακα Αργύρη Συνάνη που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την ομάδα του Ατσαλένιου, ήταν ό.τι καλύτερο αποκόμισε ο προπονητής του ΟΦΗ. αφού κατά τα λοιπά οι παίκτες του έδειξαν να κάνουν αγγαρεία. Πέρα από το γκολ του Π. Γιακουμάκη. οι «πράσινοι» είχαν κι άλλες ευκαιρίες, με σημαντικότερη εκείνη του πρώτου λεπτού, όταν το σουτ του Μπουτσάκη πήγε στο δοκάρι του Αγριμάκη.
Στο μεταξύ, η απουσία του Σάκη Παπάζογλου από τους εκτός έδρας αγώνες με Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης (λόγω τιμωρίας) έχει συζητηθεί αρκετά στο Ηράκλειο.
Πράγμα λογικό, διότι ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει εξελιχθεί σε ένα από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ΟΦΗ για τη φετινή σεζόν. 0 Παπάζογλου έχει 6 γκολ φέτος.
Πέντε στο «Γεντί Κουλέ» και ένα στη Λιβαδειά. Ισως αυτό το στατιστικό να βάρυνε ιδιαίτερα στην απόφαση του Πετράκη να τον δηλώσει στα εκτός.

Goal

Κέρδος ο Μονιάκης

Αν κράτησε κάτι ο Γιάννης Πετράκης από το χθεσινό φιλικό του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Ατσαλένιο (ήπα 1-0), αυτό είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Μανώλη Μονιάκη.
0 άοος των Κρητικών ύστερα από έναν μήνα απουσίας αγωνίστηκε για 40 λεπτά και έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Από κει και πέρα, καλά στοιχεία έδειξε και ο Μακρής, σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Πετράκη το είδαν σαν αγγαρεία και δεν είχαν καθόλου καλή απόδοση. Το γκολ του Ατσαλένιου σημείωσε ο Γιακουμάκης στο 68′.

ΦΩΣ

Γύρισε ο Μονιάκης

Η επιστροφή του Μανώλη Μονιάκη στην ενεργό δράση ήταν το ζητούμενο -και τελικά το κέρδος- για τους ανθρώπους του ΟΦΗ από το προγραμματισμένο φιλικό κόντρα στον Ατσαλένιο. Και μπορεί ο ΟΦΗ να γνώρισε την ήττα από τον Ατσαλένιο με 1-0 χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ο Γιακουμάκης οτο 68′ όμως εκείνο που… έκαιγε τον Πετράκη και τους συνεργάτες του ήταν να διαπιστωθεί η κατάσταση του παίκτη. Και όπως φάνηκε από το ΊΟλεπτο της παρουσίας του ο Μονιάκης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς και όσο περνούν οι ημέρες αναμένεται να ανεβάζει τΰυς ρυθμούς. Όσον αφορά τον λόγο της συμμετοχής του για ένα ημίχρονο έχει να κάνει με τη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας αλλά και του ιατρικού τιμ να μη φορτωθεί ο παίκτης αμέσως μετά την επιστροφή του αλλά να μπει σιγά- σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς στην προοπτική να είναι πανέτοιμος για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Να θυμίσουμε ότι ο Μονιάκης απείχε για ένα ολόκληρο μήνα καθώς είχε τραυματιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά (18 Φεβρουαρίου). Το δεύτερο ζητούμενο για την τεχνική ηγεσία ήταν να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του Μακρή που προορίζεται για να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μπανούση ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Μακρής φάνηκε να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και φυσικά είναι μέσα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το ματς που ακολουθεί.
Στο χθεσινό φιλικό ο Πετράκης χρησιμοποίησε τους: Αγριμάκη, Ζαχαράκη, Μονιάκη, Βαλεριάνο, Κολιακουδάκη, Χατζηκοσμά, Κυζιρίδη, Ροβίθη, Μακρή, Κάνουλα Νύκταρη (αγωνίστηκαν ακόμη και οι Συνάνης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μπολάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook