«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 23 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σαββατο 23 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday:ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Σαββατοκύριακο χωρίς άγχος για τους παίκτες του ΟΦΗ. αφού η διακοπή προσφέρεται για ανάσες, πριν από το μεγάλο ματς με τον ΠΑΣ. Ο τεχνικός του ΟΦΗ στην προπόνηση της Παρασκευής είδε να παίρνουν μέρος οι Σόουζα. Κουρδάκης. Γιαγκιόζης, Ιωαννίδης και Καπουράνης. οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα.
Ετσι. σιγά σιγά λύνονται τα χέρια του Κρητικού προπονητή. Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Μπούρμπος και Μπανούσης που έκαναν θεραπεία, ενώ ο Περογαμβράκης έκανε αρχικά ατομικό κι εν συνεχεία ακολούθησε κι αυτός θεραπευτικό πρόγραμμα.

 GOAL Πέντε επιστροφές

Οι Σόουζα, Κουρδάκης, Γιαγκιόζης, Ιωαννίδης και Καπουράνης επέστρεψαν στις προπονήσεις του ΟΦΗ και δίνουν επιπλέον λύσεις στον Γιάννη Πετράκη. Αντίθετα, θεραπεία έκαναν οι Μπούρμπος και Μπανούσης, ενώ ατομικό έκανε ο Περογαμβράκης που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ.

LIVE SPORT Μειώνονται τα προβλήματα

Μειώνονται τα προβλήματα Αρκετά ευχαριστημένος παρακολούθησε τη χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ ο τεχνικός του συλλόγου Γιάννης Πετράκπς. καθώς είδε να μειώνονται σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με tis προηγούμενες μέρες τα προβλήματα και οι σπουσίε5.
Στο κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα πήραν μέρος κανονικά, μετά την απουσία τους την Πέμπτη λόγω ενοχλήσεων, οι Σόουζα (φωτ ). Κουρδάκης. Ιωαννίδης.
Γιαγκιόζης και Καπουράνης Αντιθέτως, εκτός έμειναν για ακόμη μία φορά οι Μπανούαης και Μπούρμηος που αρκέστηκαν σε θεραπεία, ενώ ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια έκανε θεραπεία.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με διπλή προπόνηση πρωί (10.30) και απόγευμα (18.00)

ΦΩΣ: Όλα δείχνουν πως θα προλαβει ο Περογαμβράκης

Αγώνας δρόμου γίνεται από το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ προκειμένου ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης να είναι έτοιμος στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ».
Οι «ασπρόμαυροι», πάντως, αισιοδοξούν πως ο 25χρονος επιθετικός θα προλάβει και θά ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των Κρητικών. Κάτι που εφόσον συμβεί θα λύσει τα χέρια του κόουτς της ομάδας Γιάννη Πετράκη, καθώς έτσι θα παρατάξει τον ΟΦΗ κομπλέ.
Από εκεί και πέρα, για σήμερα είναι προγραμματισμένο οικογενειακό φιλικό ανάμεσα στους Κ20 και τους ΚΊ7 του ΟΦΗ στο  ΒΑΚ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό το βλέμμα του προπονητή της πρώτης ομάδας Γιάννη Πετράκη. Θα ξεκινήσει στις 15.30 και εντάσσεται στο πλαίσιο του προγραμματισμού που κάνουν όλοι οι προπονητές του ΟΦΗ για την καλύτερη αξιολόγηση και αξιοποίηση των ταλέντων των τμημάτων υποδομής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook