“Σενάρια φαντασίας” για Γκαρσία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Sportday κάνει λόγο για σενάρια φαντασίας σε ότι έχει να κάνει με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Πάμπλο Γκαρσία. 

Μετά το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Γκαρσία τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ουρουγουανού δίνουν και παίρνουν με το όνομα του ΟΦΗ να “παίζει” για τον πιθανό προορισμό του ΟΦΗ σύμφωνα με όσα ακούγονται στην Θεσσαλονίκη. Με σημερινό της δημοσίευμα πάντως η Sportday διαψεύδει κάτι τέτοιο και κάνει λόγο για “σενάρια φαντασίας”

Αναλυτικά το δημοσίευμα

“Μπορεί στη Θεσσαλονίκη να κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια για «φλερτ» του ΟΦΗ με τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά στο Ηράκλειο κανείς δεν τα παίρνει στα σοβαρά. 0 πρώτος λόγος είναι ότι για την κρητική ομάδα προέχει ο «τελικός» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού δεν έχει κριθεί τίποτα όσον αφορά στην παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. 0 δεύτερος λόγος είναι ότι στην παρούσα φάση η διοίκηση προσπαθεί να μπαλώσει οικονομικές τρύπες και να νοικοκυρέψει, όσο είναι δυνατόν, την κατάσταση. Ποιος Γκαρσία, λοιπόν; Η εποχή δεν ενδείκνυται για μεταγραφικές επαφές και δη τόσο δύσκολες.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook