«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 24 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα,Kυριακή 24 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: Σενάρια φαντασίας

Μπορεί στη Θεσσαλονίκη να κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια για «φλερτ» του ΟΦΗ με τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά στο Ηράκλειο κανείς δεν τα παίρνει στα σοβαρά. 0 πρώτος λόγος είναι ότι για την κρητική ομάδα προέχει ο «τελικός» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού δεν έχει κριθεί τίποτα όσον αφορά στην παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. 0 δεύτερος λόγος είναι ότι στην παρούσα φάση η διοίκηση προσπαθεί να μπαλώσει οικονομικές τρύπες και να νοικοκυρέψει, όσο είναι δυνατόν, την κατάσταση. Ποιος Γκαρσία, λοιπόν; Η εποχή δεν ενδείκνυται για μεταγραφικές επαφές και δη τόσο δύσκολες.

GOAL: ΠΟΙΟΣ Γκαρσία;

Πλήρη άγνοια δηλώνουν στον ΟΦΗ αναφορικά με τα σενάρια που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη και θέλουν τους Κρητικούς να ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Πάμπλο Γκαρσία το καλοκαίρι. «Εδώ δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε και έχουμε δεκάδες μέτωπα ανοικτά. Με τέτοια θέματα θα ασχοληθούμε;» είναι η χαρακτηριστική ατάκα ανθρώπου που ασχολείται νυχθημερόν με την ομάδα.
Και η αλήθεια είναι αυτή καθώς απόλυτη προτεραιότητα λαμβάνει αυτή τη στιγμή το Παιχνίδι με τον ΠΑΣ κρίνεται ζωτικής σημασίας.

ΦΩΣ: Κινητοποίηση στο Ηράκλειο

Μια εβδομάδα πριν από τον μεγάλο… τελικό, έτσι όπως χαρακτηρίζουν στο Ηράκλειο το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι άνθρωποι και οι φίλοι του ΟΦΗ κινούνται στους ρυθμούς της αναμέτρησης αυτής. Η διάθεση της διοίκησης για τη μεγαλύτερη δυνατή παρουσία του κόσμου στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι δεδομένη. Κάτι η συνάντηση του Πουλινάκη με τον Τζώρτζογλου και η δέσμευση του τελευταίου για έναρξη όλων των αγώνων της ΕΠΣΗ δύο ώρες νωρίτερα ώστε να υπάρχει δυνατότητα παρουσίας κόσμου στο ΒΑΚ, κάτι η κίνηση της ΠΑΕ να εξασφαλιστεί άδεια λειτουργίας της θύρας 6 προκειμένου να μπουν σε αυτή μαθητές και μέλη των τμημάτων υποδομής, δείχνουν όχι μόνο τη διάθεση αλλά και τις κινήσεις που γίνονται προς την κατεύθυνση αυτή.
Από την πλευρά τους και οι οπαδοί του ΟΦΗ ανυπομονούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού είναι κοινά παραδεκτό στο Ηράκλειο ότι η Παραμονή στην κατηγορία περνάει μέσα από το δικό τους… σπίτι.
Για αυτό άλλωστε οι αναμετρήσειςμε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο (μετά από δύο αγωνιστικές) έχουν χαρακτήρα τελικού.
Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έμφαση ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ «ΤΕΛΙΚΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ δίνεται στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν θέλησαν να τους φορτώσουν από τώρα, κάτι βέβαια που θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες και όσο θα πλησιάζει η ώρα της αναμέτρησης. Σε αγωνιστικό επίπεδο, αναμένεται και ο Περογαμβράκης να είναι διαθέσιμος κόντρα στον ΠΑΣ, καθώς έχει ανεβάσει ρυθμούς και το πιθανότερο είναι να ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.
# Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη είχαν οι διοικούντες την ΠΑΕ προκειμένου να οριστικοποιηθεί το… κούρεμα του χρέους. Τελικά συμφωνήθηκε να κλείσει στα 110.000 ευρώ (η αρχική οφειλή ήταν 300.000) και σύντομα αναμένεται η αποπληρωμή του.

LIVE SPORT «Κούρεμα» στον Ερασιτέχνη

Ένα σημαντικό οικονομικό βραχνά έβγαλε από πάνω της η ΠΑΕ ΟΦΗ. μια και ήρθε σε συμφωνία με χον Ερασιτέχνη για «κούρεμα» των οφειλών προς τον τελευταίο που θα φτάσει us 190.000 ευρώ. Συνολικά η ΠΑΕ χρωστούσε στον Ερασιτέχνη 300.000 ευρώ και με τη νέα συμφωνία θα οφείλει 110.000 ευρώ. τα οποία θα εκχωρηθούν στον Ερασιτέχνη μέσω των εσόδων της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 . Το ρεπό tous απολαμβάνουν σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ. καθώς από αύριο θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον τελικό παραμονής του ερχόμενου Σαββάτου (30/03) στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τόσο τον Μανώλη Μονιάκη όσο και τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook