Βερόν: «Στην Σούπερ Λιγκ με τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο «μαέστρος» του ΟΦΗ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του από το τι έχει συναντήσει στην Κρήτη και τόνισε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ ντυμένος στα «ασπρόμαυρα»… «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος στην Κρήτη αλλά και από τον ΟΦΗ. Θέλω να επιστρέψω στην Σούπερ Λιγκ φορώντας την φανέλα του. Αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι πως θα επιστρέψω με τον ΟΦΗ. Όμως στο ποδόσφαιρο κανένας δεν γνωρίζει τι γίνεται την επόμενη ημέρα και τι μπορεί να ξημερώσει στον καθένα».

Ο Αργεντίνος που σκόραρε το γκολ της νίκης επί του Εθνικού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Sport 103 και αναφερόμενος στην εκτέλεση του πέναλτι με την οποία ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη τόνισε ότι «μου είχε πει ο προπονητής μου ότι αν κερδίσουμε πέναλτι, θα το εκτελέσω εγώ. Αυτό έγινε και με αυτό το γκολ κερδίσαμε».

Όσον αφορά την «μάχη» της απευθείας ανόδου, ο Ματίας Βερόν εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μπορεί να καλυφθεί η διαφορά των τεσσάρων βαθμών που χωρίζει τον ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό. «Δεν βρισκόμαστε τόσο μακριά από τον Παναιτωλικό και υπάρχει χρόνος για να καλυφθεί η διαφορά. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» ήταν τα λόγια του 30χρονου Αργεντίνου.

Σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι υπογράμμισε ότι «ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπορούσαμε να μην πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε αρκετά, μας δόθηκε η ευκαιρία να σκοράρουμε με το πέναλτι».