Ξανά κλειστή η Θύρα 6! “Παγκόσμιο φαινόμενο η απόφαση σας” είπε ο Πουλινάκης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρνητική ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι η απόφαση της Α.Δ. Ηρακλείου στο αίτημα της ΠΑΕ για να ανοίξει η θύρα 6 και να φιλοξενήσει μαθητές και παιδιά των τμημάτων υποδομής. “Αυτά που κάνετε δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο” είπε ο Μάνθος Πουλινάκης στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο ΟΦΗ ζήτησε από την Α.Δ. Ηρακλείου να ανοίξει η Θύρα 6 προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί μαθητές και παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου ωστόσο για ακόμα μια φορά ήταν αρνητική προβάλλοντας… δικαιολογίες που μόνο ως σοβαρές δεν μπορούν να θεωρηθούν!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη του Μάνθου Πουλινάκη που απευθυνόμενος προς την αστυνομία τους είπε “αυτή η απόφαση αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Για ποιον λόγο να μην ανοίγει η Θύρα 6 όταν θα φιλοξενηθούν εκεί παιδιά; Αυτό που συμβαίνει εδώ, δεν συμβαίνει σε κανένα γήπεδο του κόσμου. Πήρατε την απόφαση για ένα παιχνίδι, την ανανεώσατε και από εκεί και πέρα την μονιμοποιήσατε. Όλη την χρονιά η ΠΑΕ ΟΦΗ μαζί με τον κόσμο έχει κάνει ένα μεγάλο αγώνα για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό και εσείς παίρνετε αυτήν την απόφαση; Με το ίδιο σκεπτικό, θα κλείσετε και τις θύρες 2, 3, 7 που είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook