Προετοιμασίας συνέχειας για τον “τελικό” του Σαββάτου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί στον διοικητικό κομμάτι να έχουν ρίξει το βάρος στο να γίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Γεντί Κουλέ” ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ανεξάρτητα με το που θα γίνει ρίχνουν το βάρος στην προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Άπαντες στον ΟΦΗ θέλουν το παιχνίδι του Σαββάτου να γίνει στο “Γεντί Κουλέ” όπως άλλωστε και οι παίκτες καθώς η φυσική έδρα της ομάδας αποτελεί ένα δυνατό “χαρτί’ για την ομάδα καθώς ένα γεμάτο γήπεδο είναι το ατού του ΟΦΗ και αποτελεί τον 120 παίκτη του. Η ανακοίνωση του συλλόγου μετόχων είναι κάτι που που εκφράζει όλη την ομάδα ωστόσο ανεξάρτητα από το που θα γίνει το παιχνίδι ο ΟΦΗ οφείλει μετά από 2 θετικά αποτελέσματα να έχει και συνέχεια ώστε όσον το δυνατόν γρηγορότερα να εξασφαλίσει την παραμονή του και να μην έχει το άγχος μέχρι το τέλος.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι ένας αγώνας κομβικής σημασίας για την Κρητικη ομάδα η οποία με νίκη κάνει ένα αποφασιστικό βήμα με την παραμονή της την οποία και “αγκαλιάζει” ενώ μια ενδεχόμενη ήττα φέρνει τον ΟΦΗ στο σημείο που βρισκόταν πριν τα παιχνίδια με Βέροια και Λεβαδειακό.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί σήμερα με μία απογευματινή προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 18:30. Moναδικό πρόβλημα για τον Γιάννη Πετράκη είναι ο  Γρηγόρης Κυζιρίδης, ο οποίος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στην χθεσινή προπόνηση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση του ΟΦΗ. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί σήμερα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook