«Φουλάρουν» στον ΟΦΗ εν όψει της έναρξης των πλέι – οφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Φουλάρουν» στον ΟΦΗ εν όψει της έναρξης των πλέι – οφ μιας και ήδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκονται σε επαγρύπνηση λόγω των άμεσων εξελίξεων που έπονται μέσα στις επόμενες ημέρες. Για αυτόν τον λόγο, ήδη ξεκίνησε σκληρή προετοιμασία ώστε η ομάδα να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν τις προηγούμενες εβδομάδες και κυρίως σε αυτό του Μαΐου όπου σκορπούσε τον τρόμο στους αντιπάλους του.

Άλλωστε, όπως είπε και ο Κώστας Κιάσσος στις δηλώσεις του στον Athletic, “αν είμαστε στην κατάσταση που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βρεθούμε, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα”. Και πράγματι, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια που υποδηλώνει την πίστη που επικρατεί στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ. Ήδη, ξεκίνησε η αναζήτηση αντιπάλου προκειμένου ο ΟΦΗ να μπορέσει να δώσει ένα φιλικό που θα τον βοηθήσει στην προετοιμασία του.

Επιστρέφει ο Μπερτίν
Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα ο Φραντς Μπερτίν προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει των πλέι – οφ, αν τελικά χρειαστεί να γίνουν αφού όλα τα ενδεχόμενα συνεχίζουν να είναι ανοικτά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook