«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 29 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

GOAL: “Ποτέ τέτοιο ρίσκο”

Πέρασε από σαράντα κύματα το γήπεδο διεξαγωγής του αυριανού αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, άνοιξε πολλή συζήτηση, όμως τελικά μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση που έγινε χθες στη Super League οι Κρητικοί θα υποδεχθούν τον «Αγιαξ της Ηπείρου» στο «Γεντί Κουλέ» όχι στις 5.15 μ.μ αλλά στις 4.30 μ.μ.
«Δεν θα ρισκάραμε ποτέ ανθρώπινες ζωές. Εγινε ένα άσχημο συμβάν, όμως το γήπεδο μας είναι ασφαλές και ήδη έχουμε κάνει τους απαραίτητους ελέγχους. Αν δεν ήμασταν σίγουροι για την ασφάλεια του γηπέδου, δεν θα παίρναμε αυτήν την ευθύνη» ανέφερε ο πρόεδρος rou ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο και στις «φωνές» του ΠΑΣ αλλά και της Ξάνθης που ζητούσαν το παιχνίδι να διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε φροντίσει από νωρίς το μεσημέρι να στείλει στη Super League το έγγραφο της προσωρινής άδειας του γηπέδου της ομάδας (ισχύει μέχρι 15/4) που δόθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και περίμενε το τυπικό του πράγματος, έστω κι αν μέλη του συμβουλίου της Λίγκας υποστήριζαν πως αυτού του είδους η άδεια που παρουσίασε ο ΟΦΗ δεν ισχύει.
Το ζήτημα τέθηκε σε ψηφοφορία, με όλες τις ομάδες πλην του ΠΑΣ και της Ξάνθης να ψηφίζουν υπέρ του να γίνει το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ».
Οσο για την αλλαγή της ώρας του αγώνα, έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν προλαβαίνουν οι μηχανικοί να τοποθετήσουν μέχρι σήμερα τον νέο πυλώνα στη θέση του παλιού και έτσι το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει υπό το φως των προβολέων.

SPORTDAY: Τα κατάφερε

Τέλος καλό. όλα καλά; θα φανεί αύριο. Η ουσία είναι ότι ο ΟΦΗ θα δώσει στο γήπεδο του τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια και η Σούπερ Λίγκα έκανε δεκτό το αίτημά του να αλλάξει μόνο η ώρα έναρξης (από 17:15 στις 16:30). λόγω του προβλήματος με τον ηλεκτροφωτισμό.
Η έγγραφη άδεια λειτουργίας για το «Θ. Βαρδινογιάννης» που προσκόμισε χθες στο Δ.Σ. της Λίγκας ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Μάνθος Πουλινάκπς. αποδείχθηκε τελικά το «κλειδί» για να μην «ξεσπιτωθεί» ο ΟΦΗ. Η αντίδραση του εκπροσώπου του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και της Ξάνθης, ήταν έντονη, γι’ αυτό και το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία, στην οποία μειοψήφησαν μόνο οι δύο προαναφερθείσες ΠΑΕ. Ετσι. η διοργανώτρια αποφάσισε να διεξαχθεί ο αγώνας στο γήπεδο του ΟΦΗ. αλλά τρία τέταρτα νωρίτερα (16:30). Υστερα από αυτήν την εξέλιξη, μάλιστα, τέθηκαν αμέσως σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια του αγώνα, τα οποία τιμώνται 10.15 και 20 ευρώ.
Ετσι. ο ΟΦΗ δεν θα «ξεσπιτωθεί». αλλά το «0. Βαρδινογιάννης» θα κλείσει μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο (14/4). για να πραγματοποιηθούν τα αναγκαία έργα ανακατασκευής, με βασικότερο την τοποθέτηση νέων πυλώνων ηλεκτροφωτισμού.
ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Χωρίς τους Ζαχαράκη και Μπανούση καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης. Ο Ζαχαράκης έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο, όπως ανέδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και μάλλον θα χάσει και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό Ο Μπανούσης είναι τιμωρημένος και τη θέση του θα πάρει ο Μακρής.

Ώρα Για Σπορ: Noκ-άουτ ο Ζαχαράκης

Χωρίς τον Μανώλη Ζαχαράκη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα το οποίο αφορά την 27η αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα. Ο νεαρός αμυντικός υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι ο 20χρονος άσος έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Αυτό σημαίνει ότι ο Ζαχαράκης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο εβδομάδες. Από εκεί και πέρα ο Μπανοΰσης εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος του ωστόσο ο έμπειρος μέσος αναμένεται να βρίσκεται σε θέση μάχης την ημέρα του αγοόνα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη ενόψει της κρισιμότερης αναμέτρησης της σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook