Η χρυσή ευκαιρία του ΟΦΗ για να ξεμπερδέψει νωρίτερα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και ο ΟΦΗ έχει αύριο μια χρυσή ευκαιρία να αποβάλει το άγχος από πάνω του και να πάει πιο ήρεμος στην τελική ευθεία.

Μιλώντας πάντα θεωρητικά, ο ΟΦΗ είναι σε καλύτερη, βαθμολογικά, μοίρα από Πανθρακικό, Βέροια, Άρη και… ενδεχομένως Πλατανιά!

Αυτή η αγωνιστική μπορεί να αναδειχθεί σε μια πραγματικά μεγάλη και χρυσή ευκαιρία για τον ΟΦΗ ώστε να κάνει το άλμα παραμονής που ψάχνει εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Καταρχήν, με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα έχει την δυνατότητα να βάλει από κάτω 4 (!) ομάδες που την ίδια αγωνιστική έχουν ακόμα πιο δύσκολο πρόγραμμα. Ο Πλατανιάς των 30 βαθμών φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό ενώ ο Λεβαδειακός των επίσης 30 βαθμών θα υποδεχτεί την ΑΕΚ που είναι έναν βαθμό πάνω από τον ΟΦΗ. Επίσης, ο Πανιώνιος που είναι στους 31 θα φιλοξενήσει τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΟΦΗ με πιθανή νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα θα ξεπεράσει το «φράγμα» των 30 βαθμών που αναζητάει εδώ και αρκετές αγωνιστικές ενώ παράλληλα θα ξεφύγει τουλάχιστον 4 βαθμούς από έναν εκ των Άρη ή Πανθρακικού που αναμετρώνται μεταξύ τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook