“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 1 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δετέρα 1 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Πρόβλημα με Βιτώρο

Η αισιοδοξία στον ΟΦΗ είναι πλέον διάχυτη. Υστερα από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο Ηράκλειο εκτιμούν ότι ακόμη και μ’ έναν βαθμό στα τρία εναπομείναντα ματς η ομάδα τους θα παραμείνει στη Super League, θα μπορούσαν να είναι όλα τέλεια έπειτα από την προχθεσινή επιτυχία, όμως ο τραυματισμός του Γιάννη Βιτώρου μετριάζει τη χαρά.
Οι ενδείξεις κάνουν λόγο για θλάση και σήμερα που ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις θα έχουμε την τελική γνωμάτευση. Εκτός από τον Βιτώρο, ο Γιάννης Πετράκης έχει ν’ αντιμετωπίσει άλλο ένα πρόβλημα εν όψει του αγώνα στην Κομοτηνή. Ο Σάκης Παπάζογλου θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.

Goal

Στην σωτηρία εκ του ασφαλούς

Στη σωτηρία εκ του ασφαλούς! Μέχρι να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ είχε έξι γκολ στο ενεργητικό του στη Super League. Φέτος μόνο έχει εφτά! Η καλύτερη του σεζόν ήταν η περσινή με τον ΠΑΟΚ, σκοράροντας τρεις φορές. Το «Γεντί Κουλέ» είναι η… δύναμη του, έχοντας πετύχει τα έξι από τα επτά γκολ του στο Ηράκλειο. Το προχθεσινό, πάντως, κόντρα OTOV ΠΑΣ το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, αφού γιόρτασε παράλληλα και τα 25 του χρόνια, κερνώντας τους συμπαίκτες του το βράδυ του Σαββάτου. 0 Θανάσης Παπάζογλου οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Κρητικούς στην παραμονή τους.

ΦΩΣ

Ανέπνευσε ο ΟΦΗ

Επιβεβλημένη ήταν για τον ΟΦΗ η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και οι Κρητικοί πέτυχαν τον στόχο τους προχθές στο -Γεντι Κουλέ . Πλέον κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία και από την αμέσως επόμενη αγωνιστική, στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, θα επιδιώξουν να κλειδώσουν και μαθηματικά τη σωτηρία, αϊ τούς βοηθήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα μπορούσε παρά να συγχαρεί τους παίκτες του για την επικράτηση σε βάρος της ομάδας της Ηπείρου, που έδωσε βαθμολογική ανάσα. Και μπορεί η προσπάθεια να ήταν συνολική, ωστόσο σημαντικό μερίδιο στο· τρίποντο έπαιξε η “όλα για όλα» εμφάνιση των Θανάση Παπόζσγλου και Βασίλη Κουτοιανικουλη που χρωστούσαν ένα τέτοιο παιχνίδι σε μια τόσο κρίσιμη καμπή της σαιζόν.

Καταλυτική η παρουσία του κόσμου
Χαρακτηριστικά είναι όσα σχολίασε ο Γουναρίδης, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ: “Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν ένα ματς που το θέλαμε πάρα πολύ και ήταν φυσικό να δείξουμε και πάθος και δύναμη όλοι οι παίκτες. Πήραμε αυτό πού θέλαμε και συνεχίζουμε Να δώσω συγχχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και φυσικά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο, που μας έδωσε δύναμη και τη στήριξη του απο το πρώτο λεπτό. Από εκεί και πέρα έχουμε κάνει, πιστεύω, ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή, αλλά μαθηματικά ακόμα θέλουμε μία νίκη για να τελειώσει». Εκείνο που προβληματίζει είναι η κατάσταση της υγείας του Βιτώρου, ο οποίος αποχώρησε στο 56′, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν έχει υποστεί ζημία οπότε θα φάνει και re διάστημα της αποχής του από τις υποχρεώσεις

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook