“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 2 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Δύο θλάσεις ο Βιτώρος

Οχι απλώς έχει θλάση ο Γιάννης Βιτώρος. αλλά… δύο θλάσεις! Από μία στον κάθε δικέφαλο! Με δύο πόδια λαβωμένα, λοιπόν, ούτε ως καλαμπούρι δεν τίθεται ζήτημα συμμετοχής του στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθρακικό. Ομως.
δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Γιάννη Πετράκη. 0 προπονητής της κρητικής ομάδας είδε και τον Αλέξη Περογαμβράκη να κάνει θεραπεία χθες. καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεδομένης της ποινής των δύο αγωνιστικών του Σάκη Παπάζογλου (έχει δηλωθεί για τα δύο εκτός έδρας ματς), ζητείται φορ. Τιμωρημένος είναι και ο Μοχάμεντ Σαρ. ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των Ζαχαράκη. Κυζιρίδη. Μπανούση που κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Σημειωτέον ότι ο Μπανούσης εξέτιε την ποινή του και υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έμπαινε θέμα συμμετοχής του στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής. Ούτε ο Μπούρμπος με τον Βερόν προπονήθηκαν χθες. αλλά για προληπτικούς λόγους.

ΦΩΣ

Χαμηλούς τόνους κρατούν στο Ηράκλειο

Η φράση του Γιάννη Πετράκη -το πρωτάθλημα τελειώνει στις 21 Απρίλη·· φαίνεται ότι αποτελεί το σύνθημα για όλους όσοι βρίσκονται μέσα αλλά και στο περιβάλλον της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Και μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση για την τροπή των πραγμάτων αλλά. και τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται η ομάδα αναφορικά με την υπόθεση παραμονή, όμως κανείς δεν Θριαμβολογεί. Αντίθετα διατηρούνται χαμηλοί τόνοι μέχρι να οριστικοποιηθεί και βαθμολογικά η παραμονή. Έτσι πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στο ματς της Κομοτηνής, εκεί όπου, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Και δεν είναι μόνον σι απουσίες των τιμωρημένων Παπαζογλου και Σαρ που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινές στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα μαντάτα από το ιατρικό δελτίο δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά, καθώς ολες οι ενδείξεις συνηγορούν σε ζημιά (θλάση) στον τετρακέφαλο του Βιτωρου και μένει να εκτιμηθεί το μέγεθος της ίτσι ωστε να μπορεί να πει κανείς πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει ο παίκτης. Από εκεί και πέρα ο Μπανουοης ναι μεν εξέτισε την ποινή του. Όμως είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση, ενώ μένει να φάνει και η κατάσταση του Ζαχαράκη που έμεινε έκτος πλάνων στο ματς με τον ΠΑΣ. Και για τους τρεις παίκτες, πάντως, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα.

Goal

Με απώλειες

Η νίκη επί του ΠΑΣ έδωσε την ευχέρεια στον ΟΦΗ να δει τα εναπόμεινα™ τρία παιχνίδια με μάλλον πιο χαλαρό… μάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Κρητικοί θα «ησυχάσουν» αν η σωτηρία δεν επιτευχθεί και μαθηματικά.

Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς στην Κομοτηνή με σοβαρές απώλειες.
Οι Παπάζογλου και Σαρ έχουν δηλωθεί να εκτίσει τις ποινές τους, ο Ζαχαράκης δεν θα προλάβει, ενώ προέκυψε και τραυματισμός του Βιτώρου, που φαίνεται να έχει υποστεί και αυτός (όπως και ο Ζαχαράκης) θλάση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook