“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 3 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Όλα εξαρτώνται από εμάς

Πλήρως ελεγχόμενη είναι η κατάσταοη στην κρητική ομάδα, σύμφωνα με τον Γιώργο Μακρή, που μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου τόνισε ότι «όλα εξαρτώνται από εμάς.
θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις και το ματς με τον ΠΑΣ πρέπει να είναι η βάση μας για να είμαστε καλύτεροι». Στα αγωνιστικά, ως γνωστόν δεν υπολογίζονται εν όψει Πανθρακικού οι τιμωρημένοι Παπάζογλου και Σαρ και οι τραυματίες Βιτώρος και Ζαχαράκης. Τέλος, χρέη προέδρου στον Ερασιτέχνη αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Δάνδαλης, μετά το προσωπικό κώλυμα που επικαλέστηκε ο κ. Αντωνακάκης.

Sportday

Ανεβάζει ρυθμό

Ο Αλέξης Περογαμστροφές, δείχνοντας ότι ξεπερνάει τον τραυματισμό του. κάτι που θα του επιτρέψει να επανέλθει στην ενδεκάδα του ΟΦΗ την Κυριακή με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Αλλωστε η απουσία του τιμωρημένου Παπάζογλου καθιστά επιβεβλημένη την παρουσία του Περογαμβράκη στην αναμέτρηση αυτή. Ο 25χρονος επιθετικός, που ταλαιπωρήθηκε από θλάση, δεν χρησιμοποιήθηκε βασικός από τον Γιάννη Πετράκη στο παιχνίδι με τα Γιάννενα (έπαιξε αλλαγή στο τέλος), αλλά στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα, δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι ο Ζαχαράκης. ενώ μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι Μπανούσης (επιστρέφει απο τιμωρία), Μπούρμπος, Βερόν, Κιζιρίδης, Συνάνης.

ΦΩΣ

“Στάζουν μέλι” για Παπάζογλου στο Ηράκλειο

Σε… πυλώνα σωτηρίας για τον ΟΦΗ έχει εξελιχτεί ο Θανάσης Παπάζογλου τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ξεπερνώντας τις προσδοκίες όλων των ανθρώπων της ομάδας. Ο ηψηλόσωμος επιθετικός έχει αναγκάσει -και όχι άδικα- τους ανθρώπους και τους φίλους των Ηρακλειωτών να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τις εμφανίσεις του φέτος.

Δεν είναι μόνο τα 7 γκολ στις 24 συμμετοχές / που έχει ως τώρα, ούτε οι ασίστ που έχει δώσει και η γενικότερη αγωνιστική του παρουσία, αλλά το γεγονός ότι έχει μπει στο πετσί της ομάδας, έχει γίνει ένα με τον κόσμο, με πιο τρανή απόδειξη τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν σκαρφάλωσε (μαζί με τον Λαμπρόπουλο) στην εξέδρα.

Στα δεδομένα αυτά… πάτησε και ο Γιάννης Πετράκης, όταν αποφάσισε, την ημέρα που συμπλήρωσε επτά κάρτες και έπρεπε να δηλωθεί για να εκτίσει ποινή των δύο αγωνιστικών, να στηρίξει τις εντός έδρας προσπάθειες του ΟΦΗ. Έτσι ο Παπάζογλου έπαιξε (και ήταν από τους καλύτερους) στο ματς με τον ΠΑΣ και πλέον περιμένουν ανάλογη εμφάνιση με τον Ατρόμητο.

Βέβαια, ο ψηλόσωμος επιθετικός δεν υπολογίζεται για το ματς που ακολουθεί στην Κομοτηνή λόγω τιμωρίας, όπως άλλωστε και ο Σαρ, αλλά η ανταποδοτικότητα τής απόδοσής του στα μέχρι τώρα παιχνίδια του ΟΦΗ δεν μειώνεται με τίποτε.

Κατά τα άλλα, πέρα από την απουσία των δύο τιμωρημένων ποδοσφαιριστών, ο Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς της Κομοτηνής ούτε τον τραυματία Βιτώρο (θλάση στον τετρακέφαλο), ενώ την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Μπανοΰση, Ζαχαράκη, Κυζιρίδη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook