Μαρινάκης: “Χαμηλοί τόνοι για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο μας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Πέτρος Μαρινάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τόνισε πως ο ΟΦΗ πρέπει να κρατήσει χαμηλούς τόνους ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή της. Διαβάστε ακόμα τι είπε για την “μεταμόρφωση” του ΟΦΗ μέσα σε ένα μήνα, τη νίκη επί του ΠΑΣ και πολλά ακόμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μαρινάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2

Για το αν μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ ο ΟΦΗ έχει εξασφαλίσει κατα ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή του…

Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους καθώς δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα.  Πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο, να πάρουνε ότι μπορούμε στην Κομοτηνή και να κάνουμε ένα ακόμα βημα προς τον στόχο μας.Αν μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομαδα με τον ίδιο στόχο τότε είναι διπλής σημασίας οι βαθμοί.

Για το τι άλλαξε ο ΟΦΗ και κατάφερε μέσα σε ένα μηνα να φέρει τα πράγματα “τούμπα”…

Είπαμε πως δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Ξαναλέω πως πρέπει να κάνουνε κι’αλλα  βήματα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Πανθρακικό. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και βγάλαμε το χαρακτήρα που έπρεπε να βγάλουμε στα προηγούμενα παιχνίδια και πήραμε σημαντικούς βαθμούς.

Για το αν η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν αυτή που ταρακούνησε την ομάδα…

Όχι για μένα δεν ήταν η ήττα με τον Ολυμπιακό. Ηταν αυτή με τον Πλατανιά. Αν δεν είχαμε χάσει δεν θα ήμασταν σε αυτή την κατάσταση. Βρεθήκαμε σε αυτη τη δύσκολη  θέση μετά την ήττα από τον Πλατανιά. Αυτή η ήττα έπαιξε σημασία για μένα ώστε να υπάρχει ένα ταρακούνημα στην ομάδα.

Για το αν ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ έκανε καλύτερη εμφάνιση…

Έχει κάνει και άλλες καλές εμφανίσεις η ομάδα χωρίς να πάρει αποτέλεσμα. Ίσως ότι το παιχνίδι ήταν κόντρα στον ΠΑΣ και είχε μεγάλη σημασία για εμάς να κάνει να το βλέπουμε έτσι. 

Για το αν αυτό που μέτρησε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν πως ο ΟΦΗ ήθελε περισσότερο τη νίκη…

Και στα προηγούμενα ματς ήθελε τη νίκη. Κοντρα στη Λιβαδειά και την Βέροια. Ήταν και αυτά δύσκολα παιχνίδι. Πήραμε δυο θετικά αποτελέσματα και δείξαμε και εκεί καλό πρόσωπα.Ήταν σημαντικά αποτελέσματα και μας έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο. Ειχαμε και το παθος που χρειαζότανε και πήραμε τη νίκη με τον ΠΑΣ.  

Για τον χαρακτήρα  που έδειξε ο ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια…

Σίγουρα όταν μένεις πίσω και υπάρχει πίεση και άγχος σκέφτεσαι πως τα πράγματα δυσκολεύουν και είναι καλό για όλους να βάζουν παραπάνω την ομάδα. Κάποιοι παίκτες θέλουν να δείξουν και κάτι παραπάνω. Υπάρχει επιπλέον κίνητρο, βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει καλύτερα, είναι πιο συγκεντρωμένοι και μπορούν να γίνουν πιο ουσιαστικοί.

Για το παιχνιδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό…

Στόχος είναι η νίκη. Σε κάθε παιχνίδι το πρώτο μέλημα για τον ΟΦΗ είναι οι τρεις βαθμοί. Θεωρώ πως στο δικό μας παιχνίδι θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο και το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Άρη που θα γίνει μια μέρα νωρίτερα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook