Έκπληξη με Ροβίθη και Κουρδάκης ο αντι-Σαρ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Οι δεδομένες απουσίες στο παιχνίδι της Κομοτηνής αναγκάζουν τον Γιάννη Πετράκη να προβεί σε διάφορα πειράματα εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Πανθρακικό. 
Στον ΟΦΗ θέλουν η ομάδα μετά τα τελευταία καλά αποτελέσματα να κάνουν έναν ακόμα για την παραμονή. Οι βάσεις έχουν μπει στις τελευταίες 3 αγωνιστικές και ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία στην αναμέτρηση της Κυριακής να τελειώσει οριστικά με την υπόθεση παραμονή.
Τα πράγματα δεν είναι πάντως εύκολα για τον ΟΦΗ καθώς εκτός από το γεγονός πως ο Πανθρακικός “παίζει” την παραμονή του στο παιχνίδι της Κυριακής υπάρχουν οι δεδομένες απουσίες των Παπάζογλου και Σαρ που είναι τιμωρημένοι ενώ σε αυτά τα προβλήματα ήρθαν να προστεθούν και αυτά των Σόουζα και Κουτσιανικούλη που δεν έλαβαν μέρος στην σημερινή προπόνηση. Στην ομάδα υπάρχει προβληματισμός για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες με τον τεχνικό του ΟΦΗ να ζητά από τους παίκτες του να δείχνουν την απαιτούμενη συγκέντρωση ώστε να τελειώνουν σωστά τις φάσεις.
Ο Γιάννης Πετράκης στην σημερινή προπόνηση δοκίμασε σχήμα 4-4-2, κάνοντας της έκπληξη καθώς χρησιμοποίησε τον Μανώλη Ροβίθη στο πλάι του Αλέξη Περογαμβράκη ενώ ο Παναγιώτης Κουρδάκης προορίζεται ως αντί-Σαρ.
 Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο στις 5 μμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook