“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 4 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Τον μάτιασαν

Κάποιος μάτιασε τον Βασίλη Κουτσιανικούλη! Την ημέρα που ο επιθετικός του ΟΦΗ ανακηρύχθηκε Μ VP της αγωνιστικής και θα πάρει το σχετικό βραβείο της Σούπερ Λίγκας (το τρίτο του για φέτος), ήρθε και η ιατρική διάγνωση για τις ενοχλήσεις που έχει στον δικέφαλο, η οποία κάνει λόγο για τράβηγμα.
Ετσι η συμμετοχή του βραχύσωμου παίκτη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη.
0 πονοκέφαλος του Γιάννη Πετράκη είναι μεγάλος, αν αναλογιστεί κανείς ότι απέναντι στον Πανθρακικό δεν θα έχει τον Σάκη Παπάζογλου (που επίσης βραβεύτηκε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ως σκόρερ του καλύτερου γκολ της 27ης αγωνιστικής).
Αν τελικά δεν προλάβει το παιχνίδι ο Κουτσιανικούλης. τότε ο ΟΦΗ θα έχει μείνει με μοναδικό αξιόπιστο επιθετικό τον Περογαμβράκη, ο οποίος επίσης προέρχεται απο τραυματισμό! Η μαγνητική που θα κάνει σήμερα ο «Κούτσια» θα δείξει ακριβώς την κατάσταση του.
Πρόβλημα στην προπόνηση προέκυψε και με τον Σόουζα. ο οποίος αποχώρησε με διάστρεμμα στον αστράγαλο. Και για τον Βραζιλιάνο αμυντικό το θέμα θα ξεκαθαρίσει σήμερα.

Goal

Πλήγμα με Κούτσια – Σοόυζα

Με δύο απρόοπτα ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηοη του ΟΦΗ, καθώς Κουτοιανικούλης και Σόουζα αποχώρησαν τραυματίες και η συμμετοχή του κόντρα στον Πανθρακικό είναι στον… αέρα. Μάλιστα, η ανησυχία για τον “Κούτσια” είναι μεγαλύτερη καθώς οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο ήταν έντονες και υπάρχουν φόβοι για τράβηγμα, ενώ ο Βραζιλιάνος υπέστη διάστρεμμα. Ηδη εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Παπάζογλου και Σαρ, όπως και οι τραυματίες Ζαχαράκης και Βιτώρος.

ΦΩΣ

Σάρωσε τα βραβεία ο ΟΦΗ

Μεγάλος πρωταγωνιστής στα βραβεία της Σούπερ Λίγκας για τον πολυτιμότερο παίκτη και το καλύτερο γκολ της 27ης αγωνιστικής αναδείχτηκε ο ΟΦΗ καθώς αμφότερες ol διακρίσεις πήγαν σε παίκτες των Κρητικών.
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με την απόδοοη του συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος του Ηρακλείου να επικρατήσει στο «Γεντί Κουλέ» του ΠΑΣ Γιάννινα με 21, σημειώνοντας μάλιστα και το δεύτερο γκολ. Ετσι, απέσπασε το 63,08% των ψήφων κατακτώντας το βραβείο του MVP. Όσο για το καλύτερο γκολ, ο Θανάσης Παπάζογλου με το τέρμα που πέτυχε ανοίγοντας το σκορ στο προαναφερθέν ματς συγκέντρωσε το 64,31 % αφήνοντας δεύτερο τον Θωμά Ναζλίδη του Πλατανιά με 21,20%.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Του διαγωνισμού mvp Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ) 63,08% Ανδρέας Σάμαρης (Πανιώνιος) 26,30% Μάικλ Ολαϊταν (Βέροια) 10,62%.
Του διαγωνισμού καλύτερου γκολ Θανάσης Παπάζογλου (ΟΦΗ) 64,31%.
Θωμάς Ναζλίδης (Πλατανιάς) 21,20% Ευριπίδης Γιάκος (ΠΑΣ Γιάννινα) 14,49%.

Live Sport

Προβλήματα με Σοόυζα – Κούτσια

Δυσάρεστεε ειδήσειε επιφύλασσε η χθεσινή μέρα για τον τεχνικό του ΟΦΗ Γιάννη Πετράκη. καθώε στην προπόνηση αποχώρησαν με ενοχλήσεις ο ΚουτσιανικούπΥιε (φωτ.) και ο Σόουζα. 0 «Κούτσια» αισθάνεται ενοχλήσειε στον δικέφαλο και υπάρχουν φόβοι για τράβηγμα, ενώ ο Σόουζα νιώθει ενοχλήσει στον αστράγαλο και θα εξεταστεί σήμερα από το ιατρικό τψ. Eiaos έχουν ήδη τεθεί οι τιμωρημένοι Σαρ. Παπάζογλου για την εκτόε έδρα5 αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.
Ο γενικόε αρχηγόε του ΟΦΗ ΠέτροΞ Μαρινάκηε με δηλώσειε του στον ραδιοφωνικό σταθμό athleticradio θέλησε να κρατήσει χαμηλούε τουε rovous ενόψει των ερχόμενων αναμετρήσεων: «Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούε tovous. καθώε δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο, να πάρουμε ό.τι μπορούμε στην Κομοτηνή και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα npos τον στόχο pas. Αν μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο, τότε είναι διπλήε σημασίαΞ οι βαθμοί

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook