Παγωμενος: “O ΟΦΗ διαθέτει τέσσερις τερματοφύλακες που θα έχουν εξέλιξη τα επόμενα χρόνια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ Σάκης Παγωμένος μιλώντας στον Athetic Radio 104,2 εξέφρασε την βεβαιότητα του πως ο ΟΦΗ θα εξασφαλίσει την παραμονή ενώ τόνισε πως η ομάδα θα βγει κερδισμένη από την παρουσία των 4 νεαρών τερματοφυλάκων που διαθέτει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Παγωμένος μιλώντας  στον Athetic Radio 104,2 …

Για την ψυχή και το πάθος που έχει δείξει ο ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια… 

Είναι ένα κομμάτι που μας έλειπε από την αρχή της σεζόν και έστω και αργά τα παιδιά το βγάζουν και μπράβο τους. Νομίζω πως θα συνεχίσουν έτσι και στα τελευταία παιχνίδια.

Για το τι άλλαξε στα τελευταία παιχνίδια και βλέπουμε μια διαφορετική εικόνα από την ομάδα…

Αυτό που άλλαξε πολύ ήταν οι εκτός έδρας βαθμοί. Αυτό μας έλειπε . “Εστω και αργά πήραμε κάποιος βαθμούς εκτός έδρας. Νομίζω πως με τους βαθμούς που πήραμε σε Βέροια και Λιβαδειά είχε αλλάξει η ψυχολογία και ήταν πολύ δύσκολο να χάναμε από τον ΠΑΣ.

Για την αλλαγή εικόνας της ομάδας…

Όταν η ομάδα έφτασε σε αυτό το σημείο κάποιοι κατάλαβαν ότι δεν είχαμε δικαίωμα να χάσουμε άλλους βαθμούς. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πολύ δεν πίστευαν σε εμάς. Επρεπε να πάρουμε εκτός έδρας βαθμούς, το κατάλαβαν και τα παιδιά αυτό, δούλεψαν πολύ και πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν.

Για το τι χρειάζεται από εδώ και πέρα για να τελειώσει ο ΟΦΗ την υπόθεση παραμονή…

Για να έχει αξία η νίκη επί του  ΠΑΣ πρέπει να κάνουμε το λιγότερο άλλη μία νίκη. Αν είναι στην Κομοτηνή ακόμα καλύτερα. Το θέμα είναι να μην χάσουμε. Ξέρουμε πως παίζουμε με μια ομάδα που παίζει για την παραμονή. Η ομάδα μέσα από τα προβλήματα γίνεται πιο δυνατή. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά.

Για τους τερματοφύλακες της ομάδας…

Στο κομμάτι των τερματοφυλακων το μειονέκτημα ήταν η ηλικία -και κυρίως για αυτή την θέση- και ότι δεν είχαν πολλά παιχνίδια. Ο Στέφανος (Γουναρίδης) έχει δείξει πως παρά τις δυσκολίες επανέρχεται. Το ότι βρέθηκε εκτός ενδεκάδας δεν έχει να κάνει με την απόδοση του, είχε και ένα τραυματισμό. Προς το τέλος λίγο τα κακά αποτελέσματα λίγο και η απόδοση έπρεπε να αλλάξει κατι και ο κόουτς αποφάσισε να αλλάξει τερματοφύλακα. Ίσως ήταν καλύτερο και για τον Μιχάλη (Αγριμάκης) να τον βγάλει για να τον προστατέψει.

Για το γεγονός πως ο ΟΦΗ δεν προτίμησε να επιλέξει έναν έμπειρο τερματοφύλακα…

Ήταν ένα ρίσκο,το ξέραμα. Οταν με τόσα προβλήματα επιλέγεις στην θέση νούμερο ενα, τρια παιδιά χωρίς πολλές συμμετοχές είναι ένα μεγάλο ρίσκο. Γνωρίζαμε ότι θα υπάρξουν και δυσκολίες .Μεχρι τώρα κάπου μας βγήκε, κάπου όχι. Κάποιοι πίστευαν ότι έπρεπε να έχουμε πιο έμπειρος. Εγώ έχω να πως πως θα έχουμε ένα μεγαλο κέρδος από αυτά τα παιδιά. Με τα όποια λάθη έχουν κάνει κολύμπησαν στα βαθιά.  Μιλάμε για παιδιά νεαρά που έχουν προοπτικές. Δεν ξέρουμε τι φιλοσοφία θα έχει του χρόνου η ομάδα. Το κέρδος για την ομάδα είναι πως έχει 4 παιδιά που θα έχουν εξέλιξη τα επόμενα χρόνια.

Για την μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας…

Η ομάδα είχε να κάνει με πολλά μικρά παιδιά που δεν είχαν παραστάσεις από την κατηγορία. Εντός με τον κόσμο στο πλευρό τους ειχαν ένα παραπάνω κίνητρο και  έδιναν και το κάτι παραπάνω. Εκτός ήταν διαφορετικά. Στο τέλος είδαν πως δεν έχουν περιθώρια.  Πιεσαν τους εαυτούς τους και ήρθαν και τα αποτελέσματα που θέλαμε. Στην Βέροια ίσως να δυσκολευτήκαμε αλλά νομίζω στην Λιβαδειά όχι τόσο. Υπήρχε και ο κόσμος σε αυτά τα παιχνίδια. Αρχίζουν σιγά-σιγά να καταλαβαίνουν τι είναι ο ΟΦΗ και αυτό είναι πολύ θετικό.

Για τον Γιάννη Πετράκη…

Είναι γνωστός στην Κρήτη. Δεν ήρθε από το πουθενά, ήξερε με το τι έχει να κάνει. Δεν είχε δουλέψει σε αυτή την κατηγορία αλλά μέρα με την μέρα αποδεικνύει πως έπρεπε να ήταν νωρίτερα σε αυτή.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook