Παπάζογλου: “Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου!” (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ παρέλαβε το πρώτο βραβείο για την φετινή χρονιά και διατηρώντας (για ακόμα μια φορά) χαμηλούς τόνους υπογράμμισε: “Να σώσουμε τον ΟΦΗ για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι”. Δείτε το video με τις δηλώσεις του.

“Είναι ένα βραβείο που επιβραβεύει την προσφορά της ομάδας. Μπορεί να είναι προσωπικό όμως το αξίζει όλη η ομάδα. Η κάθε υποψηφιότητα αποδεικνύει και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Έτσι συνέβη και τώρα με αποτέλεσμα να κερδίσουμε το βραβείο εγώ και ο Βασίλης” είπε αρχικά ο Θανάσης Παπάζογλου στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την παραλαβή του βραβείου του για το καλύτερο γκολ της 27ης αγωνιστικής.

Όσον αφορά το γεγονός ότι διανύει μια εκπληκτική χρονιά, ο φορ του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι “αυτό προέρχεται από την σκληρή δουλειά και είναι επιβράβευση πολλών κόπων. Η ομάδα με βοηθάει και εγώ την ομάδα με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει στο γήπεδο και εγώ να κάνω την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου” ενώ για το ότι θα λείψει στα 2 από τα 3 επόμενα παιχνίδια πρόσθεσε λέγοντας ότι “το ότι λείπει ένας παίκτης δεν σημαίνει ότι είναι σημαντικό γιατί θα λείπουν και άλλοι. Η ομάδα έχει έναν προπονητή και ένα σύνολο που πάει να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς”.

Τέλος, τόνισε ότι η χρονιά τελειώνει για τον ΟΦΗ με θετικό πρόσημο επισημαίνοντας ότι “νομίζω ότι με τις συνθήκες που υπήρχαν και που υπάρχουν η χρονιά τελειώνει με θετικό πρόσημο. Πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική ώστε να σώσουμε τον ΟΦΗ και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook