Κουτσιανικούλης: “Έναν βαθμό ακόμα για να είμαστε σίγουροι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην αλλαγή φιλοσοφίας που άλλαξε την εικόνα του ΟΦΗ στάθηκε ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός που τόνισε ότι η ομάδα θέλει 1 βαθμό ακόμα για να είναι σίγουρη η παραμονή της στην Σούπερ Λιγκ.

Αρχικά, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είπε για την βράβευση του ότι «είναι ένα σπουδαίο βραβείο και για εμένα και για την ομάδα. Σημαντικό είναι ότι συνδυάστηκε με ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα , και είναι επίσης σημαντικό για το δεύτερο βραβείο που πήρε η ομάδα με τον Θανάση» ενώ για την οριστικοποίηση της παραμονής στην Σούπερ Λιγκ είπε πως «σίγουρα θέλουμε ένα βαθμό ακόμα, για να είμαστε εξασφαλισμένοι 100% . Έχουμε αρκετά προβλήματα για το παιχνίδι της Κυριακής τα οποία ελπίζω να μειωθούνε όσο περισσότεροι γίνεται για να πάμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στον αγώνα με τον Πανθρακικό».

Για την φετινή χρονιά και τον απολογισμό του που ο ίδιος κάνει: «Πέρασε μια περίοδο όπου αλλάξαμε προπονητή και άλλαξε φιλοσοφία η ομάδα στον τρόπο παιχνιδιού της και αυτό πιστεύω ότι μας καθυστέρησε κάπως ώστε να εξασφαλίσουμε τους βαθμούς που θέλαμε για την παραμονή. Αυτή την στιγμή η ομάδα είναι σε μια καλή θέση και να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook