«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 5 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 5Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: Θλάση ο “Κούτσια”

Οριστικά χωρίς τον Κουτσιανικούλη θα παίξει στην Κομοτηνή ο ΟΦΗ. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει δέκα μέρες εκτός δράσης και κινδυνεύει να χάσει και το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (εντός).
Ετσι μοναδική αξιόπιστη λύση στην επίθεση είναι ο Περογαμβράκης. Αντίθετα, ο Σάουζα δεν έχει κάτι σοβαρό στον αστράγαλο και υπολογίζεται κανονικά.

ΦΩΣ: “Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου” 

Η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων στη διάρκεια της απονομής των βραβείων για το καλύτερο γκολ και τον πολυτιμότερο παίκτη της 27ης αγωνιστικής. Θανάσης Παπάζογλου και Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα, πλην όμως και οι δύο επισήμαναν ότι στις προσωπικές τους βραβεύσεις αντανακλά η προσπάθεια όλης της ομάδας. Μάλιστα ο πρώτος δεν έκρυψε ότι «αυτό προέρχεται από τη σκληρή δουλειά και είναι επιβράβευση πολλών κόπων. Η ομάδα με βοηθάει και εγώ την ομάδα, με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει στο γήπεδο και εγώ να κάνω την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου». Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ είπε ακόμη: «Είναι ένα βραβείο που επιβραβεύει την προσφορά της ομάδας. Μπορεί να είναι προσωπικό, όμως το αξίζει όλη η ομάδα. Η κάθε υποψηφιότητα αποδεικνύει και τη συνολική προσπάθεια. Έτσι συνέβη και τώρα, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε το βραβείο εγώ και ο Βασίλης». Και ο Παπάζογλου κατέληξε: «Το ότι λείπει ένας παίκτης δεν σημαίνει ότι είναι σημαντικό γιατί θα λείπουν και άλλοι. Η ομάδα έχει έναν προπονητή και ένα σύνολο που πάει να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς, νομίζω ότι με τις συνθήκες που υπήρχαν και που υπάρχουν, η χρονιά τελειώνει με θετικό πρόσημο. Πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική ώστε να σώσουμε τον ΟΦΗ και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».
Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, για τον οποίο επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι υπέστη Ο Βααίϋης Κουταιανικούϋηζ και ο Θανάσης Παπάζογλου με τα βραβεία ιουζ θλάση στον δικέφαλο, συνεπώς θα χάσει το ματς της Κομοτηνής, υποστήριξε: «Είναι ένα σπουδαίο βραβείο για μένα. Είναι σημαντικό ότι ήρθε. Οπως είναι σημαντικό και το δεύτερο βραβείο για τον Θανάση (Παπάζογλου). Είναι πολύ χαρούμενος, αν και ήρθε προς το τέλος του πρωταθλήματος.
Θέλουμε έναν βαθμό για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Έχουμε αρκετά προβλήματα και ελπίζω να τα μειώσουμε όσο γίνεται». , • Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή ο Σόουζα ενώ πέραν του Κουτσιανικούλη, δεδομένη είναι η απουσία των Παπάζογλου, Σαρ, Βίτώρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook