Οι… πιλότοι του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θανάσης Παπάζογλου και Βασίλης Κουτσιανικούλης μέσα από το πιλοτήριο ενός μικρού αεροσκάφους έδειξαν γιατί αποτελούν τους… πιλότους του ΟΦΗ στην φετινή πορεία και σε συνέντευξη τους στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη” δεν έκρυψαν την ευχαρίστηση τους που φορούν τα “ασπρόμαυρα”.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

Το σχόλιο σας για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας;
Θανάσης Παπάζογλου: «Νομίζω ότι είναι μια επιτυχημένη χρονιά, προς το παρόν, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζουμε για να ολοκληρώσουμε το καθήκον μας. Υπάρχει θετικό πρόσημο, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να τελειώσει και μαθηματικά η παραμονή».
Βασίλης Κουτσιανικούλης: «Πιστεύω ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι, το στόχο της παραμονής τον έχουμε σχεδόν πετύχει, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη. Ξεκινήσαμε με δυσκολίες, οι περισσότεροι παίκτες ήρθαν την τελευταία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, χωρίς προετοιμασία. Προσπαθήσαμε όλοι για το καλύτερο».
Ποιο είναι το κλίμα στις τάξεις του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή;
Θ.Π.: «Είναι ένα παιχνίδι που θα πάμε με πολλές ελλείψεις, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας. Θα δούμε το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη, με πιθανό το ενδεχόμενο να κυνηγήσουμε και μαθηματικά τη σωτηρία στον αγώνα της Κυριακής».
Β.Κ.: «Για αυτή την αγωνιστική είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα που μας καταδιώκει παίζει το Σάββατο. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και ελπίζουμε να πάνε όλα όπως θέλουμε και από την Κυριακή να τελειώσει το θέμα με την παραμονή».
Θανάση, η εφετινή σεζόν είναι η πιο παραγωγική για σένα. Πού αποδίδεις το προσωπικό σου… ξέσπασμα;
Θ.Π.: «Η εφετινή χρονιά είναι η πιο επιτυχημένη της καριέρας μου. Φτάνοντας στο τέλος, μου αφήνει μια πολύ γλυκιά γεύση. Με πίστεψαν στον ΟΦΗ και νομίζω ότι ανταπέδωσα. Πήρα παιχνίδια στα πόδια μου και κατάφερα να βελτιώνομαι αγώνα με τον αγώνα. Πέτυχα γκολ, τα περισσότερα στην καριέρα μου και κάποια ήταν κρίσιμα, ενώ είμαι ευχαριστημένος από την εν γένει παρουσία μου».
Βασίλη, από τη χαμένη ευκαιρία στη Βέροια, το γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η εξαιρετική εμφάνιση. Δικαίωση για σένα;
Β.Κ.: «Στο παιχνίδι με τη Βέροια έχασα την ευκαιρία για τη νίκη. Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Το γκολ με τα Γιάννινα κλείδωσε τη νίκη, αλλά από ‘κει και πέρα, η χρονιά για μένα έχει πάει καλά. Ήμουν από μια ομάδα, πέρυσι, που δυστυχώς υποβιβάστηκε. Πιστεύω ότι φέτος είμαι ικανοποιημένος».
Οι σκέψεις του Θανάση Παπάζογλου για την επόμενη σεζόν και το μέλλον;
Θ.Π.: «Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο στον ΟΦΗ, αλλά κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Μιλάω για κάτι που θα είναι για το καλό το δικό μου, αλλά και της ομάδας μου. Είμαι παίκτης του ΟΦΗ και θα τα δώσω όλα για την ομάδα, αλλά από ‘κει και πέρα αν προκύψει κάτι θα δούμε».
Βασίλη, ήταν «γραφτό» για σένα ο ΟΦΗ, παρόλο που αρκετά χρόνια πριν η πρώτη… δοκιμή δεν είχε φέρει συνεργασία;
Β.Κ.: «Όλα ξεκίνησαν όταν έπαιζε στο ερασιτεχνικό της Λάρισας για να έρθω στον ΟΦΗ, αλλά δεν υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Υπέγραψα στον Εργοτέλη και για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι θα είμαι ποτέ στον ΟΦΗ, τόσο γρήγορα τουλάχιστον. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι φέρνει η επόμενη μέρα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook