Αλλαγή πλάνων από Πετράκη με 4-5-1 και Ζορμπά δεξί χαφ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ άφησε στην άκρη το 4-4-2 και όπως έδειξε την Παρασκευή αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με πολυπρόσωπο κέντρο και τον Ιωαννίδη σε ρόλο αριστερού χαφ.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν αναχωρήσει για την Κομοτηνή, ο τεχνικός του ΟΦΗ δοκίμασε το 4-5-1 με ενισχυμένο κέντρο και τον Παναγιώτη Ζορμπά να επανέρχεται στην 11αδα μετά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Όπως έδειξε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην τελευταία προπόνηση, στόχος του ΟΦΗ είναι να διατηρήσει το μηδέν και να φύγει από την πόλη της Θράκης με ένα θετικό αποτέλεσμα. Για αυτόν τον λόγο, ο ΟΦΗ αναμένεται να παραταχθεί με μια συμπαγής μεσαία γραμμή και τρεις κεντρικούς μέσους, τους Λαμπρόπουλο, Βερόν, Μακρή με τον πρώτο να έχει πιο επιθετικογενή καθήκοντα.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό ρόλο θα έχει η παρουσία του Παναγιώτη Ζορμπά στην δεξιά πλευρά ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Γιώργος Ιωαννίδης με τον Αλέξη Περογαμβράκη στην κορυφή της επίθεσης. Εκπλήξεις δεν θα υπάρχουν στην άμυνα όπου θα παίξει ο Μπούρμπος δεξιά, ο Μονιάκης αριστερά και οι Σόουζα, Κουρδάκης στο κέντρο της άμυνας με τον Στέφανο Γουναρίδη να είναι κάτω από τα δοκάρια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook