«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 6 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 6 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: “Έχετε… καρύδια” 

Τα εύσημα στους παίκτες των Κρητικών απένειμε χθες ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης.
«Διαψεύσατε όλους όσοι σας είχαν τελειωμένους. Εχετε… καρύδια. Δεν θέλω όμως να χαλαρώσετε, γιατί δεν έχουμε σωθεί ακόμα. Πάμε στην Κομοτηνή για τη νίκη» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Ηρακλείου εν όψει και του αυριανού ματς με τον Πανθρακικό.
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο Γιάννης Πεχράκης, μιλώντας στους παίκτες του, ενώ επέλεξε την αποοτολή, από την οποία απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Σαρ και Παπάζογλου και οι τραυματίες Κουτσιανικούλης, Βιτώρος και Ζαχαράκης.

LIVE SPORT: Με Ροβίθη «μαγειρεύει» ο Πετράκης

Οι απουσίες των Θάναση Παπάζογλου – Βασίλη Κουτσιανικούλη και λιγότερο του Σαρ αναγκάζουν τον τεχνικό του ΟΦΗ Γιάννη Πετράκη να απαρνηθεί το εδραιωμένο 4-2-3-1 και να επιστρέψει στο 4-4-2, ενόψει του πολύ δύσκολου αυριανού (17.15) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Η έκπληξη μάλιστα στην επιθετική γραμμή ακούει στο όνομα Μανώλης Ροβίθης καθώς όπως έδειξε και ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου προορίζει τον 20χρονο μεσοεπιθετικό ως παρτενέρ του Αλέξανδρου Περογαμβράκη στη γραμμή κρούσης. Εκτός αποστολής θα είναι και ο ΓιωργοςΒαλεριάνος που αποχώρησε από το χθεσινό πρόγραμμα καθώς λίγο πριν την ολοκλήρωσή του ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο. Στη χθεσινή προπόνηση έδωσε και το παρών ο πρόεδρος της ομάδας  Μάνθος Πουλινάκης που τόνισε στους παίκτες: «Μπράβο για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Διαψεύσατε όλους όσους σας είχαν «τελειωμένους. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι».

Ώρα για Σπορ: Eκτός και ο Βαλεριάνος

Με 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του ταξίδεψε ο ΟΦΗ στην Κομοτηνή, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό (15.00). Συγκεκριμένα πλην των Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου και Βιτώρου, εκτός πλάνων τέθηκε και ο Βαλεριάνος, καθώς ο νεαρός αμυντικός στην τελευταία προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον γόνατο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή.
Από εκεί και πέρα, στις τάξεις του συλλόγου, παρά τις απουσίες, επικρατεί αισιοδοξία για το παιχνίδι με τους Θρακιώτες. Στο μεταξύ οι ποδοσφαιριστές που συνθέτουν την αποστολή της ομάδας είναι οι εξής: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Σόουζα, Βερόν, Ζορμπάς, Ιωαννίδης, Κανούλας, Καπουράνης, Κολιακουδάκης, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μονιάκης, Μπανούσης, Μπούρμπος, Νύκταρης, Περογαμβράκης, Ροβίθης και Χατζηκοσμάς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook