«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 7 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Kυριακή 7 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sporday: Eπιστροφή 4-2-3-1

Ακόμη και αν ήθελε ο Γιάννης Πετράκης να παρατάξει τον ΟΦΗ με 4-4-2. όπως στο προηγούμενο ματς. με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν μπορεί. Εναν επιθετικό έχει όλον κι όλον. τον Περογαμβράκη. αφού Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης δεν ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ροδόπης, όπου οι Κρητικοί βρίσκονται από την Παρασκευή και χθες προπονήθηκαν εκεί. Γι’ αυτό το 4-2-3-1 είναι μονόδρομος, με τον Βερόν να παίζει σήμερα στην Κομοτηνή πίσω από τον φορ. τον Ιωσννίδη αριστερά, μια και ούτε ο Βιτώρος είναι διαθέσιμος και τον Λαμπρόπουλο δεξιά.

GOAL: Πήραν φωτιά 

Το διπλό του Αρη στο Περιστέρι έβαλε φωτιά στην ουρά και από αυτούς που… καίγονται είναι ο Πανθρακικός και ο ΟΦΗ, οι οποίοι σήμερα διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Ειδικά για την ομάδα της Κομοτηνής η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική καθώς από χθες το βράδυ βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οχι βέβαια πως οι Κρητικοί είναι σε καλύτερη μοίρα καθώς σε περίπτωση που φύγουν με άδεια χέρια από τη σημερινή αναμέτρηση, τότε μόνο σίγουροι δεν θα μπορούν να αισθάνονται για το μέλλον τους.
Νίκη δύο μήνες μετά Ο Πανθρακικός είναι αποφασισμένος να πετύχει το πρώτο του γκολ και να πανηγυρίσει τη νίκη έπειτα από δύο μήνες (2 ισοπαλίες και 4 ήττες). Τελευταία νίκη ήταν αυτό με τον Λεβαδειακό στην Κομοτηνή (3-0) στις 10 Φεβρουαρίου. Εκτοτε οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη είναι άσφαιροι και ως εκ τούτου δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης, η οποία αυτή τη φορά θα τους επιτρέψει να αγκαλιάσουν την παραμονή.
Λαβωμένος…
Ο ΟΦΗ, που προπονήθηκε χθες στην Κομοτηνή, θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα παρότι είναι «λαβωμένος».
Ο Γιάννης Πετράκης θα στερηθεί βασικά στελέχη του, με σημαντικότερες απουσίες εκείνες των Σαρ, Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη. Ο Κρητικός τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει το 4-2-3-1 περιμένοντας πολλά οργανωτικά από τον Λαμπρόπουλο, ενώ έχει ζητήσει γρήγορες κόντρες ώστε να αξιοποιηθεί η ταχύτητα του Περογαμβράκη.

ΦΩΣ: Mισός στην Κομοτηνή ο ΟΦΗ

Ιδιαιτέρως δύσκολη είναι η αποστολή του ΟΦΗ στην Κομοτηνή, απέναντι στον Παγθρακικό, δεδομένου ότι ή κρητική ομάδα ταξιδεύει…,κουτσουρεμένη στη θρακιώτικη πόλη. Οι Ηρακλειώτες ταξίδεψαν στην Κομοτηνή έχοντας εκτός μάχης τους τιμωρημένους Σαρ, Παπάζογλου και τους τραυματίες Κουτσιανικούλη, Βιτώρο, Ζαχαράκη, Χαριτωνίδη, Συνάνη, Βαλεριάνο, Κυζιρίδη! Γίνεται κατανοητό ότι ο ΟΦΗ ουσιαστικά πήγε… μισός για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ωστόσο είναι υποχρεωμένος να παλέψει με όλα τα διαθέσιμα « όπλα» του για το θετικό αποτέλεσμα,  ιδίως μετά το χθεσινό «διπλό» του Αρη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, το οποίο αυξάνει την πίεση και την ανάγκη για βαθμούς στο «στρατόπεδο» των Κρητικών; Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε χθες με μια προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Κομοτηνής (η ομάδα βρίσκεται από το πρωί στην πόλη). Στην προπόνηση πήραν μέρος και οι 19 παίκτες που είχε επιλέξει από χθες ο Γιάννης Πετράκης, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Θυμίζουμε ότι στην αποστολή του ΟΦΗ για το σημερινό ματς μετέχουν οι: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Σόουζα, Βερόν, Ζορμπάς, Ιωαννίδης, Κάνουλας, Νύκταρης, Κουρδάκης, Καπουράνης, Κολιακουδάκης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μονιάκης, Μπανούσης, Μπούρμπος, Περογαμβράκης, Ροβίθης και Χατζηκοσμάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook