Πετράκης: “Την Κυριακή παίζουμε το ματς της χρονιάς”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ως το παιχνίδι της χρονιάς χαρακτήρισε αυτό που έρχεται με αντίπαλο τον Ατρόμητο ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα της Κομοτηνής.

Ο Γιάννης Πετράκης είπε χαρακτηριστικά πως “την Κυριακή παίζουμε το ματς της χρονιάς και θα τα δώσουμε όλα για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Ευχαριστούμε τον Πανθρακικό για την άψογη φιλοξενία και του εύχομαι ότι καλύτερο”.

Όσο για το ματς με τον Πανθρακικό, ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στα ατομικά λάθη που στοίχησαν στα δύο πρώτα γκολ επισημαίνοντας ότι “δεχτήκαμε το πρώτο γκολ δίχως ο αντίπαλος να έχει κάνει καμία φάση. Ισοφαρίσαμε και δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ από ατομικό λάθος. Προσπαθήσαμε και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μέχρι την αποβολή. Εκεί τελείωσαν τα πάντα. Δεχτήκαμε το τρίτο γκολ από ένα πέναλτι που δεν γνωρίζω αν ήταν”.

Για το όριο παραμονής: «Το όριο της σωτηρίας νομίζω ότι αλλάζει από Κυριακή σε Κυριακή. Εξαρτάται από τους αγώνες όλων των ομάδων».

Για τα δύσκολα παιχνίδια του ΟΦΗ με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης: «Εμείς αυτή τη στιγμή κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Από εμάς εξαρτάται αν θα πετύχουμε το στόχο της παραμονής, που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook