Αναστόπουλος: «Εμείς και ο κόσμος είμαστε σε ετοιμότητα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την ετοιμότητα των παικτών του αλλά και του κόσμου μίλησε στο gentikoule.gr ο Νίκος Αναστόπουλος λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “θα είμαστε έτοιμοι να τα πούμε στο γήπεδο, γιατί εκεί ξέρουμε να μιλάμε εμείς”.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφερόμενος στις οριστικές και θετικές εξελίξεις που έπονται με την έναρξη των πλέι – οφ, εφόσον γίνουν, μιλώντας στο gentikoule.gr για την κατάσταση που επικρατούσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι τώρα. “Από την ημέρα που έχει σταματήσει το πρωτάθλημα συνεχίζουμε κανονικά τις προπονήσεις. Κάνουμε συνέχεια ώστε να είμαστε έτοιμοι και ήδη έχουμε προγραμματίσει να δώσουμε ένα φιλικό παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε κανονικά και εφόσον μας ζητηθεί να συμμετάσχουμε στα πλέι – οφ, θα είμαστε πανέτοιμοι” υπογράμμισε ο 53χρονος τεχνικός.

Όσον αφορά την άμεση έναρξη των πλέι – οφ, ο Νίκος Αναστόπουλος είπε στο gentikoule.gr ότι “εμείς είμαστε σε ετοιμότητα και ο κόσμος στις επάλξεις. Όταν αποφασίσουν και μας το ζητήσουν θα είμαστε έτοιμοι να τα πούμε στο γήπεδο, γιατί εκεί ξέρουμε να μιλάμε εμείς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook