Πάση θυσία να πάει ο ΟΦΗ στους 34 βαθμούς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το διπλό του Άρη στο Περιστέρι άλλαξε τα πάντα στην μάχη της παραμονής όμως εφόσον ο ΟΦΗ κερδίσει την Κυριακή τότε εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ. Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια το όριο παραμονής για τους 2 τελευταίους ξεπερνάει τους 30 βαθμούς! Αυτό σημαίνει ότι η υπερπροσπάθεια του ΟΦΗ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι αρκετή με την ομάδα να έχει φτάσει στους 31 βαθμούς.

Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω πρόγραμμα, τα παιχνίδια – κλειδιά είναι ΟΦΗ – Ατρόμητος, Άρης – Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη – Άρης, Βέροια – Πλατανιάς και ΑΕΚ – Πανθρακικός.

Όλα τα ματς την ίδια μέρα και την ίδια ώρα πλέον!

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το πρόγραμμα των ομάδων, θα χρειαστεί 4 ομάδες να πάρουν 4 βαθμούς στα 2 τελευταία παιχνίδια ώστε το όριο παραμονής να φτάσει ή και να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς!

Αυτό σημαίνει ότι, ενδεχομένως, οι 34 βαθμοί να είναι αρκετοί για την εξασφάλιση της παραμονής και το σίγουρο είναι ότι το ματς της Κυριακής είναι το σημαντικότερο ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της χρονιάς!

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πανιώνιος 35 Ξάνθη (εντός) / Ολυμπιακός (εκτός)

Λεβαδειακός 34 ΠΑΟΚ (εντός) / Πλατανιάς (εκτός)

Πλατανιάς 33 Βέροια (εκτός) / Λεβαδειακός (εντός)

ΟΦΗ 31 Ατρόμητος (εντός) / Αστέρας Τρίπολης (εκτός)

ΑΕΚ 30 Πανθρακικός (εντός) / Ατρόμητος (εκτός)

Βέροια 30 Πλατανιάς (εντός) / Παναθηναϊκός (εκτός)

Πανθρακικός 30 ΑΕΚ (εκτός) / Κέρκυρα (εντός)

Άρης 29 Αστέρας Τρίπολης (εντός) / Ξάνθη (εκτός)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook