“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 9 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Πανστρατιά με 5 ευρώ!

Πέντε και δέκα ευρώ θα κοστίζουν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο! Η διοίκηση του ΟΦΗ σε μία προσπάθεια να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ» στο ματς-κατηγορία με τους Περιστεριώτες μείωσε και άλλο τις τιμές και πλέον περιμένει την ανταπόκριση του κόσμου. Πέντε ευρώ κοστίζουν τα χαρτάκια στις θύρες 1,4 και 5 και δέκα ευρώ στη θύρα 8. Οσον αφορά το γεγονός ότι το ματς είναι βραδινό και ο πυλώνας που έπεσε δεν έχει αντικατασταθεί, οι Ηρακλειώτες θα τοποθετήσουν στη θύρα 6 έναν γερανό με… φώτα, ώστε να καλυφθεί το όποιο κενό στον φωτισμό που έχει προκύψει από την πτώση του πυλώνα στη θύρα L Στα αγωνιστικά, εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μακρής, Σόουζο, Ιωαννίδης, Μπανούσης, όμως επιστρέφουν οι Παπάζογλου και Σαρ.

Sportday

Αγωνία για τρεις

Οι Κρητικοί πρέπει πάση θυσία να φτάσουν τους 34 βαθμούς για να αισθάνονται σίγουροι στην υπόθεση παραμονή. Γι’ αυτό και η διοίκηση σε μια προσπάθεια να γεμίσει το γήπεδο έριξε τις τιμές σε 5 και 10 ευρώ. Οι συνθήκες πάντως δεν είναι ιδανικές για τον Γιάννη Πετράκη αφού πέραν των τιμωρημένων Μακρή. Σόουζα.
Ιωαννίδη. Μπανούση «πονοκεφαλιάζει» για τη συμμετοχή των τραυματιών Κουτσιανικούλη. Βιτώρου και Ζαχαράκη. Η κατάσταση και των τριών θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο αν δεν τα καταφέρουν, το πρόβλημα θα είναι μεγάλο. Τουλάχιστον επιστρέφουν οι Παπάζογλου και Σαρ. οι οποίοι προσφέρουν σημαντικές λύσεις σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα οι Κρητικοί δεν ανησυχούν που ο αγώνας με τον Ατρόμητο θα είναι βραδινός και ο πυλώνας που έπεσε πίσω απο τη θύρα 1 δεν έχει αντικατασταθεί. Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας υπάρχει έτοιμο πλάνο με την τοποθέτηση είτε ενός πυλώνα φωτισμού στη θύρα 6 είτε την τοποθέτηση ενός γερανού με φώτα που θα καλύψει προσωρινά την έλλειψη φωτεινότητας

ΦΩΣ

Ξεσηκωμός στο Ηράκλειο για το ματς με τον Ατρόμητο

Τι και αν μεσολαβούν πέντε ημέρες μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής: Τι και αν ακόμη στο μυαλό των περισσότερων είναι το ματς που προηγήθηκε στην Κομοτηνή; Στο Ηράκλειο το μόνο που απασχολεί τους ανθρώπους αλλά και τους φίλους της ομάδας είναι η αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ατρόμητο, κάτι που φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται απαραιτήτως τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της παραμονής. Για αυτό από χθες τα πάντα κινούνται στους ρυθμούς της αναμέτρησης αυτής.

Ηδη έγινε γνωστό ότι θα εκδοθούν 4.600 εισιτήρια (θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη) και μάλιστα σε προσιτές τιμές για να προσελκυστεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός φίλαθλων. Τα εισιτήρια αυτά θα τιμώνται προς 5 ευρώ (στις θύρες 1, 4, 5,10). 10 ευρώ (στη θύρα 8), ενώ θσ εκδοθούν και 150 εισιτήρια των 20 ευρώ.

Την ίδια ώρα έχουν ξεκινήσει οι απαιτούμενες εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στον πυλώνα που έπεσε προ ήμερων, ενω για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί να γίνει η απαραίτητη μέτρηση φωτισμού. Δεν αποκλείεται πάντως να χρειαστεί ο τοποθέτη· ση γερανού έτσι ώστε να υπάρχει ο απαιτούμενος φωτισμός στη διάρκεια της αναμέτρησης, αφού δεν είναι δυνατόν να υπάρξει αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα, καθώς όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 7.00 μ.μ. Τέλος, για σήμερα έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων τάξης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα του Ηρακλείου μπαίνει με πολλά προβλήματα στην εκκίνηση της προετοιμασίας, καθώς είναι δεδομένες οι απουσίες των τιμωρημένων Μακρή, Σόουζα (επιδίωξε τη δεύτερη κίτρινη στο ματς με τον Πανθρακικό, καθώς συμπλήρωνε επτά κάρτες και θα έχανε και τα δυο παιχνίδια), που αποβλήθηκαν στην Κομοτηνή, αλλά και των Μπανούση, Ιωαννιδη. που είχαν δηλωθεί να εκτίσουν ποινές. Στον αντίποδα, επιστρέφουν οι Παπάζογλου και Σαρ, ενώ αγώνας δρόμου θα γίνει για την ετοιμότητα των Κουτσιανικούλη, Βιτώρου, Ζαχαράκη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έμειναν εκτός αποστολής στο προηγούμενο παιχνίδι.

Goal

Κοιτάζει και Μονιάκη ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν διάφορες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά εν όψει του καλοκαιριού και σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη ένα από τα ονόματα που εξετάζονται σοβαρά είναι κι αυτό του αριστερού μπακ του ΟΦΗ, Μανώλη Μονιάκη.

Οι «πράσινοι» αναζητούν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση αντί του Ολλανδού Νίκι Κάιπερ, ο οποίος πέρασε και δεν… ακούμπησε όντως τεράστια απογοήτευση κι ο 24χρονος αμυντικός είναι μία από τις επιλογές που τσεκάρουν από την Ελλάδα, αφού έχει κάνει ικανοποιητική σεζόν με τον ΟΦΗ. 0 Μονιάκης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2014, εντούτοις, στο Ηράκλειο υποστηρίζουν πως οι αξιώσεις της κρητικής ομάδας, εφόσον υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον από μεγάλο σύλλογο, δεν θα είναι ιδιαίτερα υψηλές…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook