Παναθηναϊκός για Μονιάκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, μια από τις επιλογές που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για το αριστερό άκρο της άμυνας του είναι και ο 25χρονος αριστερός μπακ του ΟΦΗ.

Βέβαια, ο “Μόνια” δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για έναν χρόνο ακόμα και η παραχώρηση του μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για τον Παναθηναϊκό – εφόσον ισχύει το δημοσίευμα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Goal

Στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν διάφορες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά εν όψει του καλοκαιριού και σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη ένα από τα ονόματα που εξετάζονται σοβαρά είναι κι αυτό του αριστερού μπακ του ΟΦΗ, Μανώλη Μονιάκη.

Οι «πράσινοι» αναζητούν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση αντί του Ολλανδού Νίκι Κάιπερ, ο οποίος πέρασε και δεν… ακούμπησε όντως τεράστια απογοήτευση κι ο 24χρονος αμυντικός είναι μία από τις επιλογές που τσεκάρουν από την Ελλάδα, αφού έχει κάνει ικανοποιητική σεζόν με τον ΟΦΗ. 0 Μονιάκης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2014, εντούτοις, στο Ηράκλειο υποστηρίζουν πως οι αξιώσεις της κρητικής ομάδας, εφόσον υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον από μεγάλο σύλλογο, δεν θα είναι ιδιαίτερα υψηλές…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook