“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 10 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Παρά το ότι ο Ατρόμητος δεν θα έχει οπαδούς του στο «Γεντί Κουλέ» (δεν έστειλε καν εκπρόσωπο του στη χθεσινή σύσκεψη), τα μέτρα ασφαλείας για το ματς με τον ΟΦΗ θα είναι δρακόντεια, αφού η Αστυνομία θέλει να διασφαλίσει ότι δεν θα γίνει τίποτα, ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό για τους Κρητικούς.
Η θύρα 6 θα είναι και πάλι κλειστή, ενώ θα κυκλοφορήσουν 4.600 εισιτήρια την Πέμπτη που θα τιμώνται προς 5 και 10 ευρώ. Στα αγωνιστικά, πολλές ελπίδες για να προλάβουν το ματς έχουν οι τραυματίες Κουτσιανικούλης και Βιτώρος, όχι όμως και ο Ζαχαράκης.

Sportday

“Αστακός” για κάθε ενδεχόμενο

Αστακός» για κάθε ενδεχόμενο Παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας, λόγω της μεγάλης βαθμολογικής του σημασίας, θωρεί το ΟΦΗ – Ατρόμητος η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, όπως τονίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης. Οι Κρητικοί παίζουν μια κατηγορία στο συγκεκριμένο ματς και η Αστυνομία θέλει για κάθε ενδεχόμενο, να έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Ξεκαθάρισε, λοιπόν, η ΕΛ.ΑΣ. ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, μολονότι ο Ατρόμητος (σημειωτέον, δεν έστειλε καν εκπρόσωπο στη σύσκεψη) δεν θα έχει οπαδούς του στο γήπεδο. Μάλιστα, η θύρα 6 (πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων) θα μείνει πάλι κλειστή και πιθανότατα εκεί θα τοποθετηθεί ο προσωρινός πυλώνας ή ο γερανός για τη συμπλήρωση του φωτισμού Αύαιο βα κυκλοφορήσουν και 4.600 εισιτήρια, με τις τιμές τους να ορίζονται τελικά στα 10 και 15 ευρώ. Αγωνιστικά, το ιατρικό επιτελείο έχει πέσει επάνω στους Κουτσιανικούλη. Βιτώρο. μπας και προλάβουν τον «τελικό», από τον οποίο θα απουνούσης. Μακρής. Ιωαννίδης.

Πράσινη

Δεν φεύγει από το “Γεντί Κουλέ”

Στην έδρα του ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση των Κρητικών με τον Ατρόμητο. Αυτό αποφασίστηκε χθες στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. Η ώρα έναρξης της αναμέτρησης (7 μ. μ.) έφερε στο προσκήνιο το πρόβλημα που έχει το γήπεδο μετά την πτώση του πυλώνα φωτισμού. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, όμως, Ανδρέας Μανουσάκης, τόνισε ότι η ομάδα έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα τα μέτρα ασφαλείας αναμένονται δρακόντεια, μιας και το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε ως «υψηλής επικινδυνότητας».
Ο Λαμπρόπουλος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό).

ΦΩΣ

Ελπίζουν για Κουτσιανικούλη στον ΟΦΗ

Την ελπίδα ότι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα δώσει κανονικά το «παρών» στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο εξέφραζαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, Ο ταχύτατος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από θλάση στον δικέφαλο και μάλιστα δεν ακολούθησε την αποστολή στην Κομοτηνή.
Εκείνο που επισήμαναν οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι η μεγάλη θέληοή του να δώσει το «παρών», στοιχείο που ενισχύει ακόμη περισσότερο την άποψή τους ότι θα συμμετάσχει στο ματς με τον Ατρόμητο. Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει για τον Μπούρμπο, που επέστρεψε στο Ηράκλειο με ενοχλήσεις στον αστράγαλο (διάστρεμμα), ενώ δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Βιτώρου, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και εκτός απρόοπτου θα είναι διαθέσιμος. Στον αντίποδα υπάρχουν οι απουσίες των τιμωρημένων Σόο.υζα, Μπανούση, Ιωαννίδη, Μακρή και του τραυματία Ζαχαράκη.

Από εκεί και πέρα, στη χθεσινή σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας επιβεβαιώθηκε ότι δεν υκανένα πρόβλημα με την έδρα πάρχει το παραμικρό πρόβλημα με το «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», συνεπώς δεν τίθεται θέμα αλλαγής έδρας. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, μέρος του φωτισμού του προπόνήτηρίου της ομάδας του Ηρακλείου θα μεταφερθεί στο γήπεδο και θα τοποθετηθεί σε γερανό, προκειμένου να ενισχυθεί η ορατότητα στην περιοχή των θυρών 1 και 6, όπου είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα με την πτώση του πυλώνα, παραμονές της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εξέφρασε την αντίθεσή της στο αίτημα της ηρακλειώτικης ΠΑΕ να ανοίξει η θύρα 6 (πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων), επικαλούμενη λόγους ασφάλειας. , • Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Λαμπρόπουλος θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς της Κυριακής. Ο μέσος του ΟΦΗ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο φινάλε του πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook