Δασκαλάκης: «Ο κόσμος του ΟΦΗ θα πάρει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και εξέφρασε την πίστη του ότι το ματς θα λήξει άσος!

Αναφερόμενος στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, ο Σήφης Δασκαλάκης χαρακτήρισε εξαιρετική την πορεία της ομάδας και δεν έκρυψε την πίστη του ότι ο ΟΦΗ θα πάρει το τρίποντο που έχει ανάγκη την επόμενη Κυριακή.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι μετά από μια κακή χρονιά στην Βέροια και είναι σίγουρο πως δεν θα μείνει χωρίς προτάσεις. Ωστόσο, όπως είπε και ο ίδιος «δουλεύω καθημερινά για τον εαυτό μου ώστε να είμαι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Κανένας δεν ξέρει πως θα του τα φέρει η ζωή. Κάτι χρωστάω εγώ στον εαυτό μου, κάτι χρωστάει το ποδόσφαιρο σε εμένα και για τερματοφύλακας βρίσκομαι στην καλύτερη ηλικία».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σήφης Δασκαλάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την πορεία του ΟΦΗ: «Ούτε εγώ περίμενα ότι θα έχει αυτήν την πορεία σκεπτόμενος τα προβλήματα που είχε το καλοκαίρι. Με την καθυστερημένη έναρξη της προετοιμασίας, με λίγους παίκτες ενώ φανταστείτε ότι όταν ήμουν στην Αθήνα είχε ακουστεί μέχρι και το ότι δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα! Έχουν κάνει μια πολύ καλή πορεία, ειδικά στον πρώτο γύρο και η μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος και η έδρα. Θεωρώ ότι στις λεπτομέρειες η ομάδα θα μπορούσε να καθαρίσει με την παραμονή.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Το παιχνίδι της Κυριακής θα το πάρει ο κόσμος και με την βοήθεια του τα παιδιά που θα παίξουν. Με νίκη καθάρισε την παραμονή και πιστεύω ότι τα παιδιά θα τα καταφέρουν».

Για την παρουσία αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών: «Πολλά παιδιά δεν ήξερα τα ονόματα τους και αυτήν την στιγμή έχουν τρομερή αναγνωσιμότητα σε πανελλήνιο επίπεδο. Αυτό που έλειπε από τον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια. Πάνω στην ζημιά, βγαίνουν και καλά πράγματα. Ο ΟΦΗ δεν έβγαζε παίκτες από την ακαδημία του. Αν υπήρχε τώρα ο ΟΦΗ ’94 θα μπορούσε άνετα να παίξει στην Σούπερ Λιγκ».

Για τον Γιάννη Πετράκη: «Ο κύριος Πετράκης έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του σαν προπονητής. Όλοι γνωρίζουν πόσο καλός άνθρωπος είναι και πιστεύω ότι μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει μια χαρά. Εύχομαι και ελπίζω να ολοκληρώσει το έργο του με την παραμονή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook