Ταουσιάνης: “Διαφορετικός και καλύτερος στο “Γεντί Κουλέ” ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός και συνεργάτης του Παύλου Δερμιτζάκη στον Πανθρακικό τόνισε ότι ο ΟΦΗ παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικός στο “Γεντί Κουλέ” και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Ο συνεργάτης του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του Πανθρακικού μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ τόνισε ότι «το σκορ του παιχνιδιού δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του. Δεν ήμασταν πολύ καλοί γιατί υπήρχε και το άγχος. Από εκεί και πέρα βάσει ευκαιριών κερδίσαμε δίκαια και η διαφορά μας σαν ομάδες δεν ήταν μεγάλη όμως η διαφορά ήταν το ότι κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ταουσιάνης στον Athletic Radio 104,2

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο: «Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του έναν τελικό όμως μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός και με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του. Σε αυτό το παιχνίδι με το ενδεχόμενο πάθος που θα βγάλει ο ΟΦΗ θα κάνει ένα σημαντικό βήμα. Και λέω σημαντικό βήμα γιατί μπορεί να μην φτάσουν οι 34 βαθμοί».

Για τη νίκη του Πανθρακικού επί του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ θα μπορούσε μαθηματικά να φτάσει στον στόχο του ενώ εμείς από την πλευρά μας δεν είχαμε περιθώρια για απώλειες βαθμών. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές».

Για το αρνητικό σερί που «έτρεχε» ο Πανθρακικός: «Τις τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με το γκολ και αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειες μας. Κόντρα στην Ξάνθη δεν ήμασταν κακοί και γενικά φέτος έχουμε παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο σε αγωνιστικό επίπεδο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι ο Πανθρακικός ήταν χειρότερος από την Ξάνθη. Όμως, όταν δεν βάζεις γκολ και αυτό επαναλαμβάνεται τότε σου δημιουργεί ψυχολογικό βάρος. Φτάσαμε στο ματς με την Ξάνθη να υπάρχει άγχος από την πλευρά των ποδοσφαιριστών».

Για την παρουσία του ΟΦΗ στην Κομοτηνή: «Γνωρίζαμε ότι έρχεται με ελλείψεις όμως υπήρξαν διαστήματα που αισθανθήκαμε την επικινδυνότητα που είχε ο ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ μετατρέπεται μέσα στην έδρα του και κόντρα σε εμάς είχε κάποιες ελλείψεις που ήταν σημαντικές. Δεν τις σκεφτήκαμε όμως και δεν μπήκαμε στην διαδικασία να δούμε πως θα τις αντιμετωπίσουμε. Τα γκολ προέρχονται από λάθη και εμείς στο παρελθόν τα έχουμε πληρώσει. Τα λάθη που έγιναν καταφέραμε να τα εκμεταλλευτούμε και να σκοράρουμε».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Σίγουρα, για εμάς είναι ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι και αν μη τι άλλο η ομάδα μας έχει δείξει ότι τα καταφέρνει σε εκτός έδρας αποστολές. Είμαστε σε καλή κατάσταση και προετοιμαζόμαστε για να δώσουμε την μάχη μας και να πάρουμε ότι καλύτερο από το παιχνίδι».

Για τη νίκη του Άρη στο Περιστέρι: «Ήταν ένα παιχνίδι και ένα αποτέλεσμα που έφερε μια άγρια ομορφιά σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή. Μας έφερε σε δύσκολη θέση. Είδα μια ομάδα που το ήθελε περισσότερο από την άλλη και κατάφεραν να κερδίσουν».

Για το όριο παραμονής: «Με τη νίκη του Άρη ανέβηκε αυτομάτως ο πήχης της παραμονής. Κάθε αγωνιστική διαμορφώνει και το που θα φτάσει ο πήχης. Κάθε ομάδα μπορεί να διεκδικήσει από 0 έως 6 βαθμούς. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα γίνει. Καλά είναι τα μαθηματικά όμως δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook