Γεωργαμλής: “Ο ΟΦΗ θέλει και μπορεί να πάρει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ και πρώην μέλος του τεχνικού τιμ των Περιστεριωτών μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ομάδας.

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ την διετία 1992 – 1994 και δεν έχει ξεχάσει ποτέ αυτά τα χρόνια λέγοντας ότι “πέρασα υπέροχα ποδοσφαιρικό χρόνια στο Ηράκλειο. Ήμουν 7,5 χρόνια στον Παναθηναικο, στην ΑΕΚ που όλοι ξέρουν τα συναισθήματα μου για αυτή την ομάδα, όμως ο κόσμος με θυμάται. Πέρασα υπέροχα στο Ηράκλειο και θα ήταν ίσως το μόνο μέρος που θα μπορούσα να μείνω μακριά από την Αθήνα”.

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής, ο πρώην συνεργάτης του Μπάγεβιτς στον πάγκο του Ατρομήτου στάθηκε στην ατμόσφαιρα του “Γεντί Κουλέ” λέγοντας ότι “για το παιχνίδι τώρα νομίζω είναι ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΟΦΗ. Ο Ατρόμητος έχει καλούς  παίκτες και ο ΟΦΗ πρέπει να ξεπεράσει τον ευατό του. Νομίζω πως μόνο με νίκη σώζεται η ομάδα. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα  Σε τέτοια παιχνίδια παίζει μεγάλο ρόλο η αποφασιστικότητα και η θέληση. Ο ΟΦΗ το θέλει πολύ αυτό το παιχνίδι και μπορεί να το πάρει, θα βοηθήσει και ο κόσμος . Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου και η ομάδα να παραμείνει στην Superleague”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook