Παπάζογλου: “Στο “Γεντί Κουλέ” τους κερδίζουμε όλους”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ έδωσε το δικό του στίγμα για το ματς της Κυριακής: “Με 12 παίκτες για να πάρουμε το παιχνίδι”.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Θανάσης Παπάζογλου είπε ότι «όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας είναι το ματς της χρονιάς για μας. Θέλουμε μόνο τη νίκη για να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής και είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια του κόσμου μας, όπως την είχαμε και στα προηγούμενα ματς, θα τα καταφέρουμε. Εμείς ξέρουμε την κρισιμότητα της κατάστασης και θα τα δώσουμε όλα, αλλά σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να παίξουμε με… δώδεκα παίκτες. Ο αντίπαλος είναι ικανός, με καλούς παίκτες και με νέο προπονητή αλλά στο Γεντί Κουλέ και με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε ομάδα».

Όσο για την «μάχη» αποφυγής του υποβιβασμού: «Ο ΟΦΗ με το πρόσωπο που έχει δείξει θα έπρεπε να είχε βλέψεις για ψηλότερα. Διάφορα δικά μας λάθη και ορισμένες συγκυρίες έχουν φέρει την ομάδα να μάχεται για την σωτηρία. Εμείς όμως κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και δεν μας ενδιαφέρει το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν ήμασταν ποτέ σε θέση υποβιβασμού και δεν θα βρεθούμε ποτέ».