Ο απολογισμός εκείνων που τελείωσαν νωρίς…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule καταγράφει με νούμερα και… γεγονότα τι έκαναν οι «4» που κόντρα στον Ατρόμητο φόρεσαν για τελευταία φορά την φανέλα του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα.

Με την σαιζόν να φτάνει στο τέλος της, ξεκινάμε να βλέπουμε τι… πρόσημο βγάζει ο φετινός ΟΦΗ. Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο, τέσσερις ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για τελευταία φορά με την φανέλα του ΟΦΗ. O λόγος για τους Θανάση Παπάζογλου, Μανώλη Μονιάκη, Ανδρέα Παπάζογλου και Παναγιώτη Κουρδάκη. Βέβαια, όλοι θα βρίσκονται και του χρόνου στο Ηράκλειο μιας και δεσμεύονται με συμβόλαιο, οπότε θα τους δούμε ξανά στα «ασπρόμαυρα».

Το Gentikoule καταγράφει τι έκαναν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Θανάσης Παπάζογλου

Έχουμε ξαναγράψει για τον 25χρονο επιθετικό του ΟΦΗ ότι φέτος αποτέλεσε το Α και το Ω της ομάδας. Διέψευσε πανηγυρικά όλους εκείνους που τον αμφισβήτησαν στην αρχή της χρονιάς. Φορ – οδοστρωτήρας, ένας από τους καλύτερους του φετινού πρωταθλήματος – έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Μέτρησε 9 γκολ συνολικά (8 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο) ενώ μέτρησε και 4 ασίστ στα 25 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Καθοριστικός ο ρόλος του σε άμυνα και επίθεση, είναι δικαιολογημένα ο φετινός MVP του ΟΦΗ.

Μανώλης Μονιάκης

Στην πιο γεμάτη (από πλευράς αριθμών) καριέρα του, έδειξε να αναπληρώνει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων χρόνων. Σταθερός στην απόδοση του, έδωσε απαντήσεις για την αξία του παίζοντας τόσο ως δεξί μπακ, όσο και ως αριστερό. Αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια και από τα πόδια του «βγήκαν» 2 ασίστ ενώ με τις εμφανίσεις του, πέτυχε να επαναφέρει το όνομα του ξανά στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου. Είναι δεδομένο πως την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι καλύτερος μιας και το ευχάριστο είναι ότι φέτος δεν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς (πέραν του διαστήματος που ακολούθησε το ματς με τον Πλατανιά).

Ανδρέας Λαμπρόπουλος

Παίχτης – ορχήστρα για την μεσαία γραμμή του ΟΦΗ, στα 2/3 του πρωταθλήματος ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Και το κυριότερο: Σταθερός στην απόδοση του. Παρά το γεγονός ότι προερχόταν από μια πολύμηνη αποχή λόγω του τραυματισμού του, ο «Λαμπρό» ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ το τρίμηνο Νοέμβριο – Ιανουάριος. Εντυπωσιακός απολογισμός στις ασίστ και από τους κορυφαίους στο πρωτάθλημα «σέρβιρε» 7 γκολ στους συμπαίκτες του ενώ πέτυχε και 3 γκολ. Είχε 23 εμφανίσεις και στα τελευταία παιχνίδια «ταλαιπωρήθηκε» λόγω των πολλών απουσιών παίζοντας πότε ως αμυντικό χαφ και πότε ως δεξί.

Παναγιώτης Κουρδάκης

Ο 25χρονος στόπερ του ΟΦΗ στην πρώτη του χρονιά στην Σούπερ Λιγκ, την έβγαλε με θετικό πρόσημο. Έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια όπου ήταν από τους καλύτερους παίκτες στη νίκη του ΟΦΗ. Δεν τα πήγε άσχημα παίζοντας ως δεξί μπακ (αν και δεν είναι η θέση του) ενώ αποτέλεσε τον βασικό στόπερ του ΟΦΗ για αρκετά παιχνίδια δίνοντας πολύτιμες βοήθειες. Συνολικά, αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια και το πρόσημο για εκείνον είναι θετικό μιας και στην πρώτη του χρονιά στα μεγάλα σαλόνια, ανταποκρίθηκε αρκετά καλά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook