«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 20 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: Αυτοί τα δικά τους

Ασχετα με το αν η ΑΕΚ θα δικαιωθεί ή όχι στην έφεση που άσκησε χθες. για την πρωτόδικη απόφαση για μηδενισμό στο ματς με τον Πανθρακικό και αφαίρεση τριών βαθμών, ο ΟΦΗ εξακολουθεί να κρατάει την τύχη του στα χέρια του.
Μπορεί το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη να είναι πολύ δύσκολο, όμως αν η ομάδα της Κρήτης νικήσει, τότε εξασφαλίζει τη σωτηρία της ακόμα κι αν η «Ενωση» δικαιωθεί πλήρως στην υπόθεση. Ακόμα και η ισοπαλία, όμως. διασφαλίζει ότι ο ΟΦΗ δεν θα υποβιβαστεί, μια και στη χειρότερη περίπτωση θα οδηγηθεί σε μπαράζ με την ΑΕΚ (εκτός αν χάσει η Βέροια από τον Παναθηναϊκό, όποτε σώζεται στην τριπλή ισοβαθμία στους 33). Οπως και να χει. στο Ηράκλειο προσπαθούν να μη σκέφτονται τι θα γίνει με την ΑΕΚ. αλλά το πώς θα πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Το πρόβλημα για τον Γιάννη Πετράκη είναι οι πολλές και σημαντικές απουσίες, μια και στις ήδη υπάρχουσες των τιμωρημένων Παπάζογλου. Λαμπρόπουλου, προστέθηκε και αυτή του τραυματία Μονιάκη. Ειδικά η απουσία του καλύτερου δημιουργικού παίκτη του (Λαμπρόπουλος), αλλά και του καλύτερου επιθετικού του (Παπάζογλου). σε συνδυασμό με την εγγενή αδυναμία του ΟΦΗ εκτός έδρας, οδηγούν τον Πετράκη στην απόφαση για πιο συντηρητικό σχήμα.
Πιθανότατα, δηλαδή, θα προτιμηθεί το 4-5-1. με μόνο προωθημένο τον Περογαμβράκη και ενισχυμένο τον άξονα (επιστρέφει ο Μακρής).
ώστε να περιοριστεί η επιθετική δραστηριότητα του Αστέρα.

GOAL: Δεν μας νοιάζει

Δεν ασχολούνται στις τάξεις των Κρητικών με την προχθεσινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την ΑΕΚ. «Δεν μας νοιάζει η απόφαση! Εμείς θέλουμε να σωθούμε και θέλουμε τη νίκη. ΓΓ αυτήν θα παίξουμε και για μας είναι σαν να μη βγήκε… απόφαση» ήταν τα λόγια του Γιάννη Πετράκη στους παίκτες του χθες για το συγκεκριμένο ζήτημα, ούτως ώστε να είναι προσηλωμένοι στο αυριανό ματς της Τρίπολης.
Ο Σαρ θα παίξει με νάρθηκα, ενώ δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Μονιάκη που νιώθει έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Απόντες είναι οι τιμωρημένοι Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος και Κουρδάκης, επιστρέφουν οι Σόουζα, Μπανούσης, Μακρής και Ιωαννίδης.

LIVE SPORT: Oριστικά εκτός μάχης ο Μονιάκης

0 Μανώλης Μονιάκης στην προπόνηση της Πέμπτης αποδείχθηκαν αρκετές για να θέσουν νοκ άουτ τον αριστερό μπακ του ΟΦΗ από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
0 25xpovos ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο συγκεκριμένο σημείο  και γι’ αυτόν τον λόγο απουσίασε για τέσσερις αγωνιστικές(από την 23η έως και την 26η).Αντιθέτου, ο Γιάννης Πετράκης θα έχει τελικά στη διάθεση του τον Μοχάμεντ Σαρ, ο oποιος θα αγωνιστεί με ειδικό νάρθηκα στον αγκώνα (είχε υποστεί εξάρθρωση), ενώ επιστρέφουν οι Μακρής. Ιωαννίδης. Μπαvoυσης και Σόουζα που εξέτισαν τς ποινές τους στο ματς με τον Ατρόμητο. Δεν υπολογίζονται, πάντως, για την αναμέτρηση στην Τρίπολη οι Παπάζογλου. Λαμπρόπουλος και Koupδάκηςs που θα εκτίσουν ποινή τιμωρίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook