«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 21 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Δείτε και σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

SPORTDAY: Σάκης βγαίνει… Σάκης μπαίνει!

Σάκης βγαίνει… Σάκης μπαίνει! Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Σάκη Π απ άζογλου: Ενας Σάκης πάλι.
ο Κάνουλας. Οπως έδειξε ο Γιάννης Πετράκης, αυτός θα είναι η επιλογή του για τη θέση του φορ.
0 προπονητής του ΟΦΗ θα βάλει, τελικά, στην Τρίπολη και τον Μοχάμεντ Σαρ 0 Σενεγαλέζος στόπερ θα παίξει με νάρθηκα, αφού δεν υπήρχε η πολυτέλεια να μείνει στην Κρήτη. Αφενός διότι είναι τιμωρημένος ο Παναγιώτης Κουρδάκης αφετέρου γιατί ο ΟΦΗ  δεδομένης της εκκρεμότητας με την υπόθεση της ΑΕΚ θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό για να μην πάθει κανένα πατατράκ. 0 Πετράκης άφησε στο Ηράκλειο και τον τρίτο τιμωρημένο της κρητικής ομάδας, τον Λαμπρόπουλο, καθώς και τους τραυματίες Μονιάκη. Ζαχαράκη. Κολιακουδάκη. Χαριτωνίδη. Βαλεριάνο και Συνάνη. Επίσης, δεν υπολογίζει τον τρίτο τερματοφύλακα, ο Γιαγκιόζη ο οποίος έπαιξε χθες με τη Νέων του ΟΦΗ («έφαγε» 4 γκολ από τον Αστέρα). 0 προπονητής του ΟΦΗ θα παρατάξει την ομάδα του με συντηρητικό σχήμα. Συγκεκριμένα με 4-5-1. με τρεις αμυντικούς χαφ. που θα είναι ο Μπανούσης. ο Βερόν και ο Μακρής. Και ως στηρίγματα του Κανούλα οπό τις άκρες θα βγαίνουν ο Κουτσιανικούλης και ο Περογαμβράκης.

LIVE SPORT: Πάλι… μισός ο Αστέρας, «καίγεται» ο ΟΦΗ

Αναμέτρηση στην οποία το μεγαλύτερο κίνητρο έχουν οι φιλοξενούμενοι είναι αυτή που θα διεξαχθεί σήμερα στην Τρίπολη ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα (19.00, NS6) και τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, την ίδια στιγμή που και η αρκαδική ομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερις σερί ηττε5 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Καστέλς και Περογαμβράκης θα δώσουν μάχες, ο πρώτος για to γόητρο και ο δεύτερος για τη νίκη-σωτηρία. Με αρκετέςαπουσίεε θα παραταχθεί ο Αστέρας  στη σημερινή αναμέτρηση με tous Κρητικούς καθώς ο Σάκηε Τσιώλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίεςτων τιμωρημένων Ουσέρο, Σανκαρέ. Πιπίνη ενώ εκτ0ς έμειναν και οι τραυματίες, Μπαρτολίνι. Περάνε και Τσαμπούρης.
Έτσι την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μπαντήε. Γεωργακόπουλοε. Γιαλούσηε. Φορμίκα.
Κοντοέε. Καστέλε, Pouoons. Κουρμπέλη5. Σέττι. Ναβάρο. ΦραγκουλάKns. Κάφα. Έγκον, Ντε Μλαάσις. Ράγιos. Ουρτάδο. Μπακασέταε. Καλαντζή5 και Λένσε.
Ο ΑστέραΞ θα παραταχθεί με αρκετέε αλλαγέε. καθώε την ερχόμενη εβδομάδα θα δώσει τον σημαντικότερο αγώνα ms σεζόν μέχρι στιγμήε, απέναντι στον ΠΑΟΚ. στη ρεβάνε τηε naas με 2-1 στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδα5.
Ο τεχνικός της κρητικής ομάδαςε ΓιάννηςΠετράκηε αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης καθώς δεν υπολογίζει σtous τιμωρημένους Παπάζογλου. Λαμπρόπουλο και Κουρδάκη, αλλά και τον τραυματία Μονιάκη
Το θετικό είναι ότι επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Ιωαννίδης. Σόουζα αλλά και οι Μακρής, Μπανούσηε καθώς και οι τέσσερις εξέτισαν την ποινή tous. Στο κέντρο της όμυνας θα είναι τελικά και ο Μοχάμεντ Σαρ, ο oποιos. αν και υπέστη εξάρθρωση αγκώνα στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου, θα αγωνιστεί τελικά με ειδικό νάρθηκα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook