Μπούρμπος: “Nα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε με δηλώσεις του στο Novasports.gr ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος μιλώντας και για το μέλλον του στον ΟΦΗ είπε πως “είμαι τρεις χρονιές σε αυτή την ομάδα. Εχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί και ελπίζω να βρούμε μία λύση”΄

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Στο προηγούμενο παιχνίδι βρεθήκαμε πίσω με δύο γκολ, αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός.

Δεν πρέπει να κοιτάμε εξωαγωνιστικά, αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Τρίπολη, για να πάρουμε ό,τι μπορούμε από εκεί, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη σωτηρία μας.

Η Τρίπολη είναι από τις πιο σταθερές ομάδες στην κατηγορία, αν εξαιρέσουμε τα τελευταία της παιχνίδια. Εμείς θα τους αντιμετωπίσουμε, όπως όλες τις ομάδες. Εχουμε ένα πλεονέκτημα, γιατί αυτοί είχαν το παιχνίδι του Κυπέλλου και μπορούν να εμφανιστούν κουρασμένοι και επηρεασμένοι. Ελπίζουμε να είναι κουρασμένοι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για το μέλλον του στον ΟΦΗ: “Είμαι τρεις χρονιές σε αυτή την ομάδα. Εχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί εδώ στο σύλλογο και εύχομαι με τις συζητήσεις που θα γίνουν στο τέλος της σεζόν, να βρούμε μία λύση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook