“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 23 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Δεν ανησυχούν και περιμένουν

Το τυπικό της υπόθεσης περιμένουν στον ΟΦΗ ώστε να… ηρεμήσουν οριστικά και τελεσίδικα όσον αφορά την παραμονή τους στη Super League. Αναφέραμε και χθες το σενάριο που θέλει την ΑΕΚ να κερδίζει την αυριανή έφεση, να «γυρίζει» το ματς με τον Πανθρακικό και να μένει στην κατηγορία («ρίχνοντας», ως εκ τούτου, τους Κρητικούς), πλην όμως όλα αυτά… μαζί είναι εξαιρετικά απίθανο να πάρουν σάρκα και οοτά.
Κατά συνέπεια, στις τάξεις της ομάδας του Ηρακλείου δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν από το να αναμένουν την αυριανή εκδίκαση και ακολούθως να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν ως τη Μεγάλη Τετάρτη, μετά θα υπάρξει διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα και ακολούθως θα συνεχιστούν ως τα τέλη Μαΐου.
Στο θέμα του προπονητή, ο Γιάννης Πετράκης δύσκολα θα παραμείνει ως πρώτος προπονητής, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα του προταθεί ένα άλλο πόστο στον κρητικό σύλλογο.

Sportday

Χθες στον ΟΦΗ απόλαυσαν την επόμενη μέρα της σωτηρίας. Ανακουφισμένοι. Σιγά-σιγά. όμως. θ’ αρχίσουν να σκέφτονται την επόμενη μέρα. Με πρώτο ζήτημα αυτό του προπονητή, μια και οι ενδείξεις οδηγούν ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει ο Γιάννης Πετράκης.

Live Sport

Ανακούφιση και αποθεραπεία

Tέλos καλό, όλα καλά λένε από χθες άπαντες στον ΟΦΗ, καθώς η κρητική ομάδα, αν και έπαιξε με τη… φωτιά κόντρα στον Αστέρα Tpinofins, ευνοήθηκε από την ήττα της ΑΕΚ στο Περιστέρι και παρέμεινε στην κατηγορία. Η επόμενη μέρα βρήκε τον ΟΦΗ να μετράει πληγές, καθώς τραυματίες αποχώρησαν ο Κουτσιανικουλής και ο Μπούρμπος αλλά και ο Κανούλας στο β’ ημίχρονο. Αν υπολογίσει κανείς ότι και ο Μονιάκης με τον Ζαχαράκη είναι επίσης νοκ άουτ από τραυματισμούς (ο πρώτος θα επιστρέψει ous προπονήσει σε περίπου τρεις εβδομάδες) το τέλος της περιόδου ήρθε την πλέον κατάλληλη στιγμή, ώστε να καταφέρουν όλοι να αποθεραπευτούν και να επανέλθουν υγιείς στην προετοιμασία για την (ίoojs ακόμα πιο δύσκολη) περίοδο που θα ακολουθήσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook