Αύξηση μτκ κεφαλαίου ύψους 2 εκ. ευρώ αποφάσισε η ΠΑΕ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με σκοπό να κλείσουν τα θέματα που αφορούν τον οικονομικό σχεδιασμό της επόμενης σαιζόν, έγινε την Τετάρτη Δ.Σ. όπου αποφασίστηκε αύξηση μτκ κεφαλαίου αλλά και το “κλείσιμο” της υπόθεσης της εγγυητικής.

Όσον αφορά το κομμάτι της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που ανακοινώθηκε, αυτό έχει να κάνει και με την αδειοδότηση της ομάδας που επιβάλλει την πραγματοποίηση της. Βέβαια, επειδή μια αύξηση μτκ κεφαλαίου δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες, στην ΕΠΟ και τον κανονισμό αδειοδότησης αρκεί να γίνει η προκήρυξη της προκειμένου η ΠΑΕ να μην έχει πρόβλημα με τον φάκελο της.

Όσον αφορά το κομμάτι της εγγυητικής, είναι γνωστό ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει μερική κατάπτωση της ύψους 80 χιλ. ευρώ με αποτέλεσμα αυτό το χρέος να υπάρχει απέναντι στην Παγκρήτια Τράπεζα. Για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να γίνει ένα ραντεβού ανάμεσα στον Μάνθο Πουλινάκη και τον πρόεδρο της Παγκρήτιας προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να υπάρξει μια συνεργασία ανάμεσα στην ΠΑΕ και την τράπεζα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

  1. Έγινε ενημέρωση στα μέλη για το θέμα της αδειοδότησης και αποφασίστηκε να γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Η αύξηση θα είναι περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ και ουσιαστικά είναι το ποσό που δεν καλύφθηκε από την προηγούμενη αύξηση που είχε αποφασιστεί.
  2. Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης να συναντηθεί με τους υπεύθυνους της Παγκρήτιας Τράπεζας για το θέμα της εγγυητικής επιστολής. Το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να κλείσει τις επόμενες δύο ημέρες.
  3. Έγινε εκτενέστατη συζήτηση για τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο γήπεδο και αποφασίστηκε να εκτιμηθούν οι παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν και να υλοποιηθούν σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook