“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 25 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Δύο γκολ ο Ροβύθης

Ο νεαρός Ροβίθης (φωτό) ήταν ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση στο χθεσινό φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΟΑ. το οποίο έληξε 3-3. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προηγήθηκε 3-1, χάρη σε δύο γκολ του Ροβίθη κι ένα του Παπάζογλου. αλλά το συγκρότημα του Ατσαλένιου αποδείχτηκε σκληρό καρύδι (Σκουλούδης. Μ. και Π. Γιακουμάκης πέτυχαν τα τέρματα των «πρασίνων»). 0 τεχνικός των «μελανόλευκων» χρησιμοποίησε στο α” ημίχρονο μια ενδεκάδα με αρκετούς βασικούς, ενώ στο β’ μέρος έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά και παίκτες απο την Κ-20 του ΟΦΗ.

Goal

Προγραμματίστηκε το Δ.Σ.

Διοικητικό συμβούλιο στις τάξεις της κρητικής ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί, είτε στο τέλος αυτής της εβδομάδας είτε στις αρχές της επόμενης, ώστε να συζητηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου. Οπως επί παραδείγματι το θέμα του Γιάννη Πετράκη, αν και όπως έχουμε αναφέρει τις τελευταίες δύο μέρες, είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.
Στα αγωνιστικά, ισόπαλος 3-3 αναδείχθηκε χθες ο ΟΦΗ με τον ΠΟΑ στο Βαρδινογιάννειο. 0 Πετράκης χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής, με τους Παπάζογλου και Ροβίθη (2) να σκοράρουν για τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Φιλική ισοπαλία με τον Ατσαλένιο

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν χθες το απόγευμα οι παίκτες του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Ατσαλένιο. Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραμονής οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου, απελευθερωμένοι από το άγχος των τελευταίων εβδομάδων, αγωνίστηκαν χωρίς σκοπιμότητες απέναντι στον Ατσαλένιο. Το τελικό αποτέλεσμα (3-3) δεν ήταν το βασικό ζητούμενο και για τους δύο τεχνικούς, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να στέκονται στην απόδοση του Ροβίθη ο οποίος πέτυχε τα δύο τέρματα της ομάδας του, ενώ το άλλο σημείωσε ο Παπάζογλου.
Η ομάδα του Ατσαλένιου άνοιξε το σκορ με τον Σκουλούδη, ενώ στο φινάλε της αναμέτρησης παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να ηττάται με 3-1 κατάφερε να αντιδράοει και έφτασε στην ισοφάριση με τα τέρματα που σημείωσαν οι δύο Γιακουμάκηδες, ο Πέτρος και ο Μύρων.

Ο Γιάννης Πετράκης χρησιμοποίησε τους: Αγριμάκη, Κυζιρίδη, Χατζηκοσμά, Κουρδάκη, Μακρή, Λαμπρόπουλο, Ιωαννίδη, Καπουράνη, Νύκταρη, Παπάζογλου, Ροβίθη (στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Φαζός, Δαμιανάκης, Κωνσταντίνου, Παπαδιάς, Μπολάκης, Βλαχάκης και Κολακουδάκης).

Στο τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας θα υπάρξει συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, οτην οποία βασικό θέμα θα είναι η ανανέωση, ή όχι, της συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη. Για την ώρα οι πιθανότητες ει-, ναι μοιρασμένες. Παράλληλα θα ορισθεί ημερομηνία σύγκλησης γενικής συνέλευσης προκειμένου να χαραχτεί το οικονομικό, διοικητικό και αγωνιστικό πλάνο του ΟΦΗ για την καινούργια χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook