«Γεντί Κουλέ» και η Ηλιούπολη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση τους οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, “Snakes 4” – “Kρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος” κάνουν γνωστό ότι διοργανώνουν εκδρομή για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήδη υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από την πλευρά του κόσμου του ΟΦΗ που θέλει να δώσει βροντερό παρόν στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα αποτελώντας τον 12ο και μεγαλύτερο παίκτη του συλλόγου. Εξάλλου, όλοι γνωρίζουν την κρισιμότητα της κυριακάτικης αναμέτρησης όπου αν ο ΟΦΗ καταφέρει να φύγει από την Ηλιούπολη με το τρίποντο και σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα, τότε θα διατηρήσει ακέραιες και ζωντανές τις ελπίδες του για την απευθείας άνοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των δύο συνδέσμων

Οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ «Snakes 4» και «Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος» διοργανώνουν εκδρομή για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη την Κυριακή 17 Απριλίου. Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 45 – 50 ευρώ και στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια του πλοίου Πειραιάς – Ηράκλειο, Ηράκλειο – Πειραιάς, λεωφορείο καθώς και το εισιτήριο για την είσοδο στο γήπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία των συνδέσμων. Καθημερινά και μετά τις 18.00 το απόγευμα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας
2810 253404, 2810288815