«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 26 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε σήμερα, Παρασκευή 26Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: Aνακούφιση και φιλικά

Το μαντάτο από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ και κατ’ επέκταση επικύρωσε τον υποβιβασμό της, έγινε δεκτό με ικανοποίηση στον ΟΦΗ. Πλέον η ομάδα του Ηρακλείου μπορεί να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Προς το παρόν, πάντως, έχουν κλειστεί δύο φιλικά. Τη Μεγάλη Τρίτη με τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ» (5 μ.μ.), με τα έσοδα να δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ το προσεχές Σάββατο θα γίνει με τον Ρούβα στο ΒΑΚ (5.30 μ.μ.).
Οσον αφορά το θέμα της εγγυητικής επιστολής και ιις υπόλοιπες οικονομικές εκκρεμότητες του ΟΦΗ προς την Παγκρήτια Τράπεζα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Μάνθου Πουλινάκη με τον πρόεδρο της τράπεζας Γιάννη Λεμπιδάκη και αποφασίστηκε να το δουν οι δύο πλευρές τις επόμενες ημέρες για την τελική επίλυση του.

LIVE SPORT: Στην Παγκρήτια Τράπεζα για λύση με την εγγυητική

Στην Παγκρήτια Τράπεζα για λύση με την εγγυητική Άμεσα κινήθηκε ο Μάνθοε Πουλινάκης και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Παγκρήτιας Τράπεζας Γιάννη Λεμπιδάκη, προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα της εγγυητικής επιστολής και στο οφειλόμενο ποσό των 80.000 ευρώ. Στη συζήτηση αποφασίστηκε να υπάρξει ακόμα μια συνάντηση, ώστε να επιλυθεί το θέμα. Πάντως. στο προχθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ δεν συζητήθηκαν αγωνιστικά θέματα, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά το Πάσχα για να αρχίσει ο σχεδιασμ0ς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα βρει τον ΟΦΗ στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ. Έφεση αναμένεται να καταθέσουν σήμερα οι άνθρωποι της ομάδας στην απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής να επιβάλει πρόστιμο 15.000 ευρώ επειδή οι παίκτες του Ατρομήτου δεν μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα του αγώνα στο «Γεντί Κουλέ». Στόχos είναι να μειωθεί όσο γίνεται το ποσό που θα πληρώσει η ΠΑΕ.

Sportday: Φιλικό με Πλατανιά 

Οι εξελίξεις τόσο στο θέμα του προπονητή, με τον Πετράκη να είναι έτοιμος προς… αποχώρηση, όσο και στα διοικητικά να αναμένονται, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει τα φιλικά παιχνίδια μέχρι τον Μάιο. όταν και θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις της ομάδας. Οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν αύριο τον Ρούβα στο Βαρδινογιάννειο, ενώ τη Μεγάλη Τρίτη θα παίξουν με τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook